VIDEO: Romantische pin up!

Niets is mooier dan de ouderwetse pin up look, maar je wilt ook weer eens wat anders. Daarom besloot ik het iets te combineren, want de klassieke wing aan de eyeliner en de kersverse rode lippen met een donkere arcadeboog mogen ook veranderd worden! Nog wel in hetzelfde straatje thuis, maar met een sensuele en romantische touch van roze accenten in de look!

Romantische pin up

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Een mooie glanzende huid zonder dat je er bezweet uitziet, wie wilt dat nou niet? Ik teken ervoor, maar met de Be Creative Makeup Diamond Dew Foundation straal je binnen noodtime! Afpoederen voor het matte effect, maar niet te mat, want we willen die gezonde glow houden, vandaar de extra highlighter eroverheen! Daarnaast kun je nooit teveel highlighter dragen, toch?! Niet in mijn geval, haha!

Romantische pin up

Romantische pin up

Fancy nails, gorgeous foundation, geweldige oogschaduws en een merk wat betaalbaar is en verkrijgbaar bij de Ici Paris. Maar hey, wil je alles in detail zien? De kleine fijne stappen die je het makkelijk maken bij het make-uppen, je kan het natuurlijk allemaal op Shoplog.nl vinden. Een uitgebreide tutorial inclusief foto’s van de producten!

Verander jij de pin up look weleens? En wat verander je dan?


11 Comments

 • Denise

  11/05/2014

  Wauw, je ziet er prachtig uit!

  Reply
 • Icequeen81

  11/05/2014

  Mooi look :

  Reply
 • Vanessa

  11/05/2014

  Mooie look heb je gemaakt!

  Reply
 • Amelie

  11/05/2014

  Prachtige look week!!

  Reply
 • femketje

  11/05/2014

  gorgeousss :D

  Reply
 • Leonie

  11/05/2014

  Wauw de look is zooo mooi!

  Reply
 • pamela

  11/05/2014

  de lipkleur!!!!!! (L)_(L)

  Reply
 • Marloes

  11/05/2014

  Wauw wat een prachtige look Cynthia, flawless<3

  Reply
 • Joy

  14/05/2014

  Wat knus weer! Hele mooie springtime pin up zou ik zeggen!

  Reply
 • Natasja

  14/05/2014

  huh? ik kan geen filmpje bekijken? Ook niet als ik door klik naar die shoplog.nl site? Of kijk ik verkeerd? :( Mja, de look ziet er heel mooi uit. Kan ook niet anders he!

  Reply
 • Juudith

  15/05/2014

  Wauwhh heeeel gaaf!!

  Reply

Geef een reactie