Yves Rocher Elixer 7.9 Oogroller.

ls Yves Rocher iets doet, dan doen ze het meteen goed! De nieuwe Elixer 7.9 collectie werd uitgebracht met een dag- en een nachtcrème, maar ook een roller voor onder de ogen. Wie nog niet bekend is met het merk, een kleine introductie met de 7 plantextracten, de 9 patenten en de verjongende en jeugdige ingrediënten maken je weer jonger!

1

Opnieuw een zomerse touch aan de producten, zo’n groenig gevoel dat je krijgt als je in een weiland ligt. De zon op je bol, grasspiertjes die je lichaam kriebelen en een bries in je haar. Gurl, that’s some goood stuff!

IMG_9227

Een handige knijptube, zodat jezelf kunt doseren. Je hebt maar een klein erwtje nodig, want met de kogeltjes in de aplicator kun je gemakkelijk de huid rondom je ogen masseren. Het product verspreidt zich gemakkelijk en wordt ook door je huid snel opgenomen. Het trekt snel in, waardoor je geen last hebt van een vettig oppervlak als je gaat make-uppen!

IMG_9228

De gelsubstantie bevat enkele glitters, waardoor je de oogroller ook kunt gebruiken in je make-uproutine om te highlighten! Dit werd gedaan op het Yves Rocher evenement, in de video komt de truc naar voren. Wij houden van multifunctionele items!

IMG_9231

Zodra je het hebt aangebracht is het oogopslag helderder, frisser en lijk je een stuk wakkerder! Je bent minder vermoeid om te zien en ideaal als je lange nachten achter de rug hebt of als je een crappy night hebt gehad. De bolletjes in de kop zijn koud, dus een extra boost!

IMG_9232

Ik merk meteen verschil, zowel tijdens als na het aanbrengen. Het koude effect laat mijn vermoeide huid schrikken en meteen springen de wallen uit het gezicht. Dankzij de gel wordt het extra ALIVE en ben ik in noodtime weer wakker. Zelf heb ik geen opgezette wallen, maar wel de blauwe variant. De rimpels zitten nog op hun plek, althans de fijne lijntjes, maar wel merk ik verschil qua helderheid + de wakkere blik die je wilt hebben!

Laten we de ingrediëntenlijst even onder de loep nemen:
Aqua, methylpropanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Hamamelis Virginiana Flower Water, Glycerin, Pyrus Malus Fruit Extract, Aphloia Theiformis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Inositol, Benzyl Alcohol, Mica, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Escin, Caffeine, Sodium Hydroxide, Caesalpinia Spinosa Gum, Hippophae Rhamnoides Kernel Extract, Methylsilanol Carboxymethyl Theophylline Alginate, Tetrasodium Edta, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, CI 77891.

IMG_9220

Zoals je hebt opgemerkt in de lijst zitten er geen parabenen in, geen minerale oliën en ook geen kleurstoffen. Het helpt niet tegen de fijne lijntjes, maar wel tegen de vermoeide huid die er opgewekt uitgaat zien! Helaas test Yves Rocher nog wel op dieren. De Yves Rocher oogroller is verkrijgbaar in de webshop van YR voor €12,90!

Gebruik jij een oogroller? Of een oogcrème?


4 Comments

 • Denise

  13/05/2014

  Het lijkt me echt een ontzettend fijn product. Wat fotografeer je je items trouwens leuk! 12,50 vind ik ook best goedkoop, wat fijn!

  Reply
 • Amelie

  13/05/2014

  Dit lijkt me heel fijn!!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  13/05/2014

  Dat lijkt me wel een fijn product ! Zeker omdat er geen parabenen inzitten dus geen jeukende ogen :)

  Reply
 • Natasja

  14/05/2014

  Hm. Ik vind de verpakking (met de rollers) erg fijn en het lijkt me ook wel interessant om te proberen. Op zich ook niet zo prijzig.

  Reply

Geef een reactie