TALK: Welke kant van je nagellak slijt sneller? + JOUW HULP NODIG!

Vrouwen komen van Venus, dat maak ik helemaal waar! Mijn gedachten zijn vreemd, interessant, al zeg ik het zelf en het houdt mij de hele dag bezig. Zo heb ik urenlang kunnen discussiëren over hoe bellen ontstaan in je nagellak – de mythe kun je hier lezen! – maar ook over het zetten van een beauty mark met een tatoeëerset en nog vele andere praktijken. Vandaag heb ik iets nieuws en jouw hulp nodig!

2-FOGAN-1024x768

Verbaasd keek ik op toen mijn nagellak voor de helft nog maar op mijn nagels zat. Een dag geleden gelakt en absoluut geen chips, geen afgebroken nagels, maar een hele vervaagde waas over de rechterhand heen. Hoe is dat mogelijk? Misschien was ik in de buurt van oplosmiddelen geweest, maar niet doorgehad? Wat is er aan de hand? Letterlijk aan de hand!

1-KONINGIN-1024x768

Opnieuw lakte ik mijn nagels, want voor een halve nagel, daar doe ik het niet voor! Daarnaast staat het asociaal, onverzorgd en niet netjes. Als ik ergens een hekel aan heb, dan zijn het vers gelakte nagels met een hapje eruit. Dat wordt ook niet gewaardeerd in huize Koning. HET DAK GAAT ERAF JONGU. Oké, dat valt wel mee, maar een topcoat helpt niet overal tegen.

9-fu-e1359078983268-1024x768

Een dag later liep ik weer rond met een vervaagde waas op de rechternagels, terwijl mijn linkerhand nog in een redelijke staat was. Een lichte vervaging bij de tip van de nagel, maar verder niets te bekennen. Toen sloeg het in als een vuurbal, want ik ben rechtshandig. Alles doe ik met rechts, natuurlijk betrek ik mijn linkerhand er ook wel bij, maar ik maak mij meer op met rechts, snijd met rechts, pak sneller dingen met rechts, ben sterker in mijn rechterarm en krab aan mijn kont met rechts.

1-NAILS

In onze familie zijn er tot nu toe maar twee linkshandige, waardoor ik aan S. vroeg hoe het bij haar zat. Zij gaf aan dat links wel sneller was gaan slijten, maar dat ook rechts gewoon begon. Tijd voor een onderzoek met de #BAZENCREW, want wij nemen dit uiterst serieus! Mijn vraag aan jou is: “Ben jij links of rechtshandig? En welke kant slijt bij jou sneller?” Natuurlijk weet je dat niet uit je hoofd, of wel! Zo ja? Laat het dan weten in de comments. Zo niet? Dan gaan we een onderzoek starten naar het mysterieuze gedoe op de nagels.

Doe je mee met de challenge?? Laat het ook weten in de comments, zodat ik binnenkort contact op kan nemen met jou of jij met mij via Twitter of de e-mail van Beauty Koning, zodat we een vervolg artikel kunnen schrijven! Good luck bazen!

Doe jij mee met de challenge?


9 Comments

 • Jana

  15/05/2014

  Ik ben rechtshandig en altijd slijt de rechterkant eerder dan de linker. En dan nog vooral mijn duim, wijsvinger en middelvinger, precies alsof the universe erom doet! :-P ;-) xoxo

  Reply
 • femketje

  15/05/2014

  Ik ben rechts maar merk eigenlijk geen verschil >.<

  Reply
 • Mariska

  15/05/2014

  Rechtshandig en rechtshandig slijt het snelste haha

  Reply
 • Ik ben rechts en mijn duim, wijsvinger en middelvinger aan mijn rechter hand slijten het snelst. Dat deze vingers het snelst slijten is redelijk bekend daarom zie je ook vaak een nail art op de ringvinger of pink.

  Reply
 • Juudith

  15/05/2014

  Ik heb altijd het idee dat de hand waar ik mee schrijf (rechts dus) en dan vooral de de wijs en middel vinger het snelst slijten..

  Reply
 • Maura

  15/05/2014

  Ja dit, ik ben linkshandig en de nagels aan mijn linkerhand chippen sneller en breken ook sneller. Daarnaast heb ik ook zoiets raars dat de nagels aan mijn wijs- en middelvingers haast niet groeien omdat ik die het meest gebruik of zo? Heel raar maar de rest van mijn vinger nagels groeien als kool behalve die twee. Ziet er heel stom uit ook. xx

  Reply
 • Amelie

  15/05/2014

  Ik ben rechts, en rechts slijt het ook sneller

  Reply
 • Nadia

  25/05/2014

  Ik ga het even in de gaten houden, de nagellak zit er net fresh op. dus klaar voor de start – AF

  Reply
 • Sanne

  29/05/2014

  Ik ben rechtshandig en vooral bij mijn wijsvinger en duim slijt nagellak veel sneller aan mijn rechterhand.
  Links begint meestal een á twee dagen later pas te slijten.

  Reply

Geef een reactie