New hair, fresh start en een groene dip dye?!

School is afgelopen, nieuwe start voor mij, een nieuwe vakantie en veel nieuwe uitdagingen. Jullie weten het, school is nooit mijn ding geweest – such a shame, want leren kan ik wel – maar als je dit artikel leest, dan snap je wat ik bedoel. Nieuwe start, nieuwe make-up, nieuwe garderobe? SHOPPUH! Maar wat het allerbelangrijkst is, is een nieuwe haarkleur.

1 GREEN

Na de waterval in het haar, wilde ik weer overstappen naar iets anders. Van heel simpel naar een moeilijkere variant naar een leuk nieuw tintje. Het doet mij aan de zomer denken, maar ook is het één van mijn favorieten kleuren. Roze is niet mijn ding, paars ook niet, maar groen wel.

2 GREEN

Nope, niet vanwege de Packers. HAHA! Nee, limoengroen is altijd al een kleur geweest die mijn hart veroverde. Opzoek naar de juiste kleur en daarvoor heb ik jullie nodig. Kijken jullie mee naar de awesome groene haarkleuren? Wat zou het beste staan? En wat is gek genoeg?

3 GREEN

Geen felle kleur groen, maar meer een verlichte kleur van een kerstboomgroen. Het springt niet in je oog, pakt zich rustig uit en siert mooi bij blonde lokken. Daar moeten we ook rekening mee houden, groene manen die matchen met de bovenkant. Anders wordt het een ramp.

4 GREEN

4GREEEN

4GREEN

Felgroen! I LOVE IT. Het is zo in-your-face, maar met blonde lokken zal dat wel een stuk minder zijn. Het doet mij denken aan zo’n radioactieve kleur, chemisch en heel bright. Daar zijn we naar opzoek, bright voor nu, donkergroen als de Packers weer beginnen. Is dat een goed idee?

5 GREEN

6 GREEN

Pastelgroen is ook nog altijd een optie. Een lichtere variant hiervan, maar nog wel met dezelfde intensiviteit, anders lijkt het net alsof het verwassen is. Dat moeten we niet hebben, pas na verloop van tijd!

7 GREEN.pg

Een sprekende kleur in de vakantie en zodra het volgende seizoen begint, ga ik over naar donkergroen. Zou dat een goede optie zijn om het af te wisselen? Goddamn it, nu nog de juiste kleur groen vinden. Limoengroen, neongroen of gewoon groengroen? Donkergroen? Wit? RESEARCH ALL THE WAY!

Heb jij weleens je haar geverfd in een regenboogkleur?

Bron foto’s: Weheartit.com


23 Comments

 • Mirne

  16/05/2014

  Ik heb een blauw/groene dipdye gehad. Vond ik wel erg mooi!

  Reply
 • Miranda

  16/05/2014

  Bij anderen vind ik het onwijs gaaf. Ik zal het zelf toch niet zo snel durven.

  Reply
 • Britt

  16/05/2014

  Ik vind het haar op de eerste en laatste foto ontzettend tof! Zelf heb ik het nog nooit geverfd in zo’n felle kleur, überhaupt nog nooit geverfd, maar ik vind het wel heel gaaf!

  Reply
 • Manon

  16/05/2014

  Het zou bij jou vast wel tof staan

  Reply
 • Annemiek

  16/05/2014

  Ik heb op het moment ook groen in mijn haar! :D Groen en blauw en paars en geel haha. Mijn haar is zo’n beetje als op de foto boven je stukje dat begint met “Felgroen! I LOVE IT”. Het nichtje van mijn vriend werkt bij Kinki kappers en zij had een proefkonijn nodig. Ik heb haar maar op mij losgelaten haha. De enige voorwaarde was dat het lang moest blijven (het hangt tot onderop mn rug), verder mocht ze los.
  De bovenkant van mijn haar is paars/blauw, de laag daaronder blauw en de laag daaronder (ter hoogte van mn oren. Net zo als op die foto) is echt knalgroen. Mijn haar in mijn nek is weggeschoren en dat is geel, maar ik twijfel een beetje of ik dat wel zo mooi vind… Ach, het gaat er vanzelf weer uit :P

  Als je felgroen gaat doen, hou er dan rekening mee dat het felle er best snel vanaf gaat en je het echt bij moet werken. Anders heb je net dood gras op je hoofd ;)

  Reply
  • Annemiek

   16/05/2014

   Het staat er niet helemaal duidelijk maar dat twijfelen doe ik dus over de gele kleur. Dat weggeschoren stuk vind ik tof B)

   Reply
 • Stephanie

  16/05/2014

  Wauw, vet! Ik zou het NOOIT doen, maar bij anderen (mits het mooi gedaan is) vind ik het echt awesome!

  Reply
 • femketje

  16/05/2014

  super gave kleur :D

  Reply
 • Ceetje

  16/05/2014

  De bovenste paar kleuren vind ik echt mooi! Ik heb het paars, roze, rood en alles daartussen in gehad :)

  Reply
 • Amelie

  16/05/2014

  Gaaaaf! Zeker doen! Omdat het voor de zomer is, zou ik niet te warm gaan, maar een koele tint kiezen in ieder geval, Lime vervaagt denk ik heel snel naar vaal geel, daar zou ik mee oppassen.

  Reply
 • Michaela

  16/05/2014

  Die twee bovenste vind ik super mooi! ;)

  Reply
 • bertine

  16/05/2014

  wat je nu hebt vind ik super mooi!! onderaan blauw als overloop staat ook heel tof

  Reply
  • bertine

   16/05/2014

   groen met onderaan blauw bedoel ik

   Reply
 • Angelique

  16/05/2014

  rainbow hair zal tof zijn bij je!

  Reply
 • Birte

  16/05/2014

  JAAAAAAAA, ik vind echt dat je ervoor moet gaan! Die eerste foto ziet er zo cool uit!

  Reply
 • Jasmine

  17/05/2014

  De haarkleur op foto1 een is geweldig en dan ook nog zo zacht uitziend, maar het fel gifgroene kleurtje mag ook niet onderdoen! Rainbow is voor mijn doen is te heftig, maar een beetje dip dye, prima!

  Reply
 • Jill

  17/05/2014

  Ik vind de tweede foto echt het mooist. Een beetje teal of niet? Niet puur groen in ieder geval. Mijn vriend heeft btw heel veel haarkleuren gehad en hij zegt dat groen het moeilijkst is, haha. Wast (volgens hem) heel snel en lelijk uit :’)
  Ik heb het laatst rozig/paars geverfd, maar m’n haar was nog niet licht genoeg dus het is er nu ver uit. Binnenkort even blonderen en dan gaat de volgende lading paars er over heen :D

  Reply
 • Wauw, wat een gave kleur is groen eigenlijk! Ik vind de derde foto van onderen het mooiste; toch wel wat subtieler, maar zo mooi!

  Reply
 • Mieke

  18/05/2014

  Doen! Ik vind het erg gaaf. Heb m’n haar al eens roze gehad. :)

  Reply
 • Irma

  19/05/2014

  Dat kerstboom groen vind ik leuk!

  Reply
 • Joy

  21/05/2014

  Heel tof!
  Ik gebruik altijd Directions semi permanente haarverf om mijn rood bij te kleuren maar ze hebben ook allerlei tinten groen… Eigenlijk hebben ze alle tinten dus ik zou daar zeker even naar gaan kijken als ik jou was!

  -X-

  Reply
 • Eva

  07/10/2016

  Ik heb t rood roze en paars gehad ga nu groen!

  Reply
 • Jennifer (Niffke)

  30/10/2016

  Zeer mooi
  Welke nummer is dat groen?
  Ik zou mijn voor Kerstmis in zo een tint groen willen verven.

  Grtzz

  Reply

Geef een reactie