Molly Smitten-Downes Meets Cynthia!

Ik voelde mijn televisie in mijn rug prikken, maar ik had hem uitgebannen. Geen TV voor mij. Het Eurovisie Songfestival volg ik niet, nooit gedaan en wat ik ook zeker niet van plan. Meerdere bro’s probeerde de Cynth warm te krijgen voor het festijn, maar ik sloeg het aanbod telkens af. Geen zingende landen voor mij, totdat ik de UK spotte. WOW, mijn hart sloeg over en ik zocht de gouden dame op. Even bellen met de visagist en it’s official, Molly Smitten-Downes Meets geen kinderen, maar Cynthia!

5

Bij de finale van het songfestival vond ik haar letterlijk en figuurlijk er schitterend uitzien, maar de unieke robuuste stem van Molly gaf mij chickenskin. Zo diep, zwaar en haar uithalen waren fenomenaal. Mijn expeditie naar een betere versie van het nummer merkte ik haar make-up look op. Simpel, classy, maar door de unieke kleur heel ruimte-achtig!

IMG_1737

De zilveren touch aan de ooglook met de nepwimpers gaf mij een ruimtelijk en modern inzicht. Tijd om die shizzle zelf op de oogleden te fiksen met wat oogschaduwprimer, Too Faced Shadow Insurance, donkere wenkbrauwen met een ombre verloop. Binnenkort een tutorial hierover! Met een donkergrijs oogpotlood van de Etos maakte ik een winged eyeliner en smudge dit richting mijn arcadeboog met de Make Up Store Silver.

3

Een nudetint op het wenkbrauwbot voor een wat zachtere highlighter en iets omhoog met Silver in mijn buitenste ooghoeken. Jumbo Pencil White van NYX in de ooghoeken om daar de Pearl Mania White in te deppen. Popping fresh eyes! Een huidkleurig oogpotlood van Anastasia op de waterlijn, I Camille en pakte de nepwimpers tegen de wimperrand aan. Vervolgens wachtte ik en plakte er nog een nepwimperrand overheen. Gurl, twee dubbele lashes allezzzz. Wimpers krullen en een de Max Factor Clump Defy om de neppe wimpers met mijn echte wimpers te blenden.

6

IMG_1748

Foundation van Oriflame, inclusief de poeder en de concealer. Geen wallen, geen imperfecties en wat shapen met de Taupe blush van NYX en de gorgeous peachy blush van Bellapierre! Oh my goodies, natuurlijk ook de Kim K. highlighter op de jukbeenderen en om te matchen met de oranje appelwangen, LADY DANGER van MAC!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Vergeet de wimpers als je er niet goed in bent of weinig tijd hebt, want binnen een handomdraai zit de ooglook erop. Nog een beetje shapen en blush, snel de lippen stiften en je kan er van tussen! Silver loste bijna op in mijn tas, maar dankzij Molly is hij weer back in business!

Wat is jouw to-go-look?


9 Comments

 • Beautydagboek

  17/05/2014

  Mooie look Cynthia! En de combi met een knalkleur is erg geslaagd.

  Reply
 • femketje

  17/05/2014

  staat je goed :D

  Reply
 • Amelie

  17/05/2014

  Hele mooie look, dit was voor mij ook een van de weinige liedjes die ik wél leuk vond!

  Reply
 • Martina

  17/05/2014

  Prachtige look, echt wauw!!

  Reply
 • Laura Elisa

  17/05/2014

  Zucht. Ik wou dat ik jou lippen had! Prachtige look.

  Reply
 • Echt prachtig!

  Reply
 • bertine

  17/05/2014

  Dat heb je gaaf gemaakt! En die lipkleur is geweldig, ben verliefd!

  Reply
 • evelien

  30/05/2014

  Wauw wat een mooie look! De lipstick vind ik echt fenomenaal en moet ik gewoon hebben, echt dé kleur die ik al maanden zoek!

  Reply

Geef een reactie