EPIC MEAL TIME!

Er zijn enkele dingen die je in het leven niet moet doen, zoals niezen nadat je mascara hebt aangebracht. Of als net je nagels hebt gelakt en naar het toilet moet? Naar boven kijken als je net je verse natte eyeliner hebt aangebracht. Of naar Epic Meal Time kijken midden in de nacht of als je honger hebt, want dat mijn vrienden, is een levende hel!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het brein achter de Canadese helden zijn sowieso Muscleglasses en de Sauce Boss, Harley. De grote kast met een baard drinkt liter jack in een episode van Epic Meal Time. Ze begonnen omdat Muscleglasses een streng dieet volgde, omdat hij zo’n gewichtheffende wedstrijdeter is. Een keer per week mocht hij een dagje cheaten, waardoor ze uitpakte als echte bazen.

epicmealtime

Het groeide uit tot een ware YouTube fenomeen met meer dan 6 miljoen subscribers en bijna 700 miljoen video weergaven. Zij hebben tot nu toe 276 video’s online staan met heerlijke vreetpartijen. Bacon Chicken Pot Pie.. HANDLE IT. Fast Food Lasagna, Breakfast of BOOZE en natuurlijk ook een favoriet van mij, namelijk the Sloppy Roethlisberger. YEAH, NFL PLAYAH! Serieus, Harley lijkt echt op hem..

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De Fast Food Lasagna staat op nummer één, because.. DRIPPIN THAT SAAAAUCE. Niet alleen vanwege de geweldige uitspraken, de leuke humor, maar ook de vele alcohol dat als limonade achterover wordt getikt. GAY BACON STRIPS en nog vele andere dingen. Sowieso hebben ze altijd drie standaard ingrediënten, bacon, Jack Daniels en fast food wat opnieuw erin wordt verwerkt. Of GAY BACON STRIPPPPPS.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De bovenstaande video’s doen het water weer in mijn mond lopen en ik krijg gewoon zin om te gaan koken. Serieus, ik wil echt die fast food lasagna namaken, want zij hé.. zij zijn echte BB, baconbazen. Niet alleen vlees komt voorbij, want ze hebben ook vegan dingen of de Candy Pizza, als je de bacon weglaat.. .. yeah.. haha!

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Zo hebben zij nu ook een eigen kookboek, sowieso hadden ze al hun eigen messenset, een snijblok en nog T-shirts enzovoort. MAARRRRR, zij hebben ook nu een kookprogramma waar je kan leren koken. Wil jij de lekkere Jack Daniels cupcakes maken? Althans, die staan bij mij al in de wachtrij hoor!

Kon jij Epic Meal Time al?


9 Comments

 • Laura

  21/05/2014

  Wat geweldig! Ik had er nog nooit van gehoord! :)

  Reply
 • Ilse

  21/05/2014

  He bah, z’n vieze combinaties!

  Reply
 • alexa

  21/05/2014

  iewl die combinaties.. niet mijn ding!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  21/05/2014

  Overal snoep op gooien lijkt me niet zo lekker :)

  Reply
 • Mijn vriend is grote fan van Epic Meal Time :D ik heb al zoveel filmpjes gezien maar het blijft goed!

  X Sara

  Reply
 • Mirne

  21/05/2014

  Ik vind hun altijd grappig. :D Zij zijn de rede voor mijn liefde voor bacon. haha.

  Reply
 • Amelie

  21/05/2014

  Zo grappig!!

  Reply
 • Manon

  21/05/2014

  Whahaha echt grappig om te zien! Ik kende dit nog niet

  Reply
 • Irma

  27/05/2014

  Hahaha, ik volg ze al een tijdje en ik vind ze echt geweldig!

  Reply

Geef een reactie