Nieuwe horloge van O CLOCK!

Je voelt je verloren als je je smartphone niet bij je hebt, maar tijdens een sollicitatie of een belangrijk gesprek is het niet charmant om die koelkast te voorschijn te toveren. Horloges zijn echte redders in nood, totdat mijn mooie grijze horloge in tweeën brak. In diepe rouw opzoek naar een ander, geen schakels meer, geen plastic varianten, maar wel de perfecte O CLOCK!

IMG_1942

Een nieuwe horloge die je zonder klikken of prutsen kan omdoen, want er zit namelijk geen officieel slotje op. Ideaal voor als je in de ochtend moet haasten, want binnen enkele schuifbewegingen zit je gave horloge om je pols. Verkrijgbaar in meerdere maten, namelijk XS, S, M en L. Zelf heb ik vrij smalle polsen en koos ik voor een M. De horloge zit perfect, wel los, maar ik houd niet van die strakke dingen die mijn hand afknellen.

IMG_1933

IMG_1934

De horloge komt chic in een blik die je kan openmaken, net zoals een blik soep of de tonijn voor je sushi. Daarin bevindt zich het horloge, al in elkaar gezet, want deze kan je zowel kant-en-klaar kopen als alleen het bandje van je horloge, of de klok zelf. De bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van blauw tot aan neongroen, wit en roze. Voor ieder wil wat!

IMG_1944

IMG_1947

Zelfs de klokken zijn verkrijgbaar in zebraprint, Mickey Mouse, dots, de simpele kleuren zoals blauw of wit, maar ook andere unieke varianten! Je kan gemakkelijk je stash uitbreiden en easy matchen met je outfit of de lipstick die je op hebt, laten we in de make-upsfeer blijven, haha!

IMG_1940

De horloges kan jezelf overzetten in een ander bandje, zodat je kunt variëren van dag tot dag. Ben je in een blauwe mood? Neem een blauw bandje, maar de volgende dag in voor roze? Ga dan gewoon voor roze! Het is allemaal mogelijk, dankzij het geweldige systeem. Pepermuntkleurig of fluo pink, ik houd ervan!

IMG_1946

De horloges en de bandjes zijn gewoon verkrijgbaar in de webshop van Horloge.com! Het blauwe bandje is apart verkrijgbaar voor al €10,00 en het witte klokje is maar €16,00! Een betaalbare prijs voor iets waarvan je lang plezier hebt. Vergeet je horloge niet, want anders ben je niet alleen een swagpunt minder, maar je staart ook de hele tijd raar naar je arm.. Herkenbaar? Hippe kleuren houd je altijd in het oog!

Kon jij de horloges al? En heb jij er eentje in bezit?


12 Comments

 • Denise

  23/05/2014

  Ik vind hem echt ontzettend gaaf zeg! Prachtige kleur en ook een strak en modern montuur. I like!

  Reply
 • Martina

  23/05/2014

  Ik ben ook blij met mijn o clock !

  Reply
 • femketje

  23/05/2014

  hij is kek :D ik draag de mijne elke dag :3

  Reply
 • bertine

  23/05/2014

  wat staat dat wit gaaf bij dat blauw zeg! heel mooi horloge!

  Reply
 • Miss Sentinelli

  23/05/2014

  Mooie kleurencombi heb je :). Ik heb er zelf ook een met een roze bandje en wit klokje met cijfers :).

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  23/05/2014

  Heel mooi ! En leuk dat je van kleur kan veranderen

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  23/05/2014

  wauw alleen al de verpakking is gaaf! liefs x

  Reply
 • Amelie

  24/05/2014

  Ik vind de verpakking echt super leuk!

  Reply
 • alexa

  24/05/2014

  wat een leuk horloge, erg leuk ook!

  Reply
 • Juudith

  29/05/2014

  ik vind ze leuk!

  Reply
 • Natasja

  29/05/2014

  simplistisch, modern en mooi! I like it ;D

  Reply
 • Valerie

  13/11/2014

  Supergaaf horloge! Vind ook de verpakking leuk en origineel gevonden! :)

  Reply

Geef een reactie