GA Alison Shephard Meets Cynthia.

IJsberend liep ik over de set waardoor ik in het ziekenhuis wilde gaan werken. In de realiteit is het heel anders, heb je niet elke week een schotwond, een donor die zijn hart aan een handsome stervende geeft of waar ik met mijn hand vast zit in het menselijke lichaam van een ander en een granaat in zijn greep houd. De gynaecoloog en ex-vrouw aka vrouw van Dr. Shephard bood mij een kopje koffie aan en ik raakte met haar aan de praat.. GA Alison Shephard Meets Cynthia!

1

Met de tissues op de bank, want de ziekenhuisserie is zeer intens en verdrietig, maar wat mij voornamelijk opviel, was dat de make-up looks rustig overkomen. Geen schreeuwerige ooglooks, heftige lipkleur of aanwezige eyeliners, maar tinten die snel op de achtergrond verdwijnen. Alison droeg een licht aangezette arcadeboog + wimperrand en een donkere lipstick.

IMG_1870

Voor mij was het al vrij duidelijk dat ik de Kardashian Beauty palet erbij moest pakken, inclusief de Too Faced Shadow Insurance en het goddelijke witte cream potlood van NYX! White deppend op mijn oogleden, de crème eroverheen en op het wenkbrauwbot. Blendtrucje!

3

Een donkere beige kleur, wat lijkt op een taupe, in de arcadeboog om die wat meer schaduw te geven. Donkerbruin met de donkerbeige gecombineerd en met een Eye shader van Zoeva langs de wimperrand om deze wat meer definitie te geven. Een cocktailmix van Max Factor Clump Defy en de Golden Rose City Style mascara. Natuurlijk nadat ik mijn wimpers had gekruld!

IMG_1873

Mijn foundation van Oriflame uit THE ONE collectie en de poeder + de concealer bracht ik aan op het gezicht, zodat ik Cherry Bomb van Wet N Wild deppend op mijn lippen kon aanbrengen. Ik begon van binnen en  naar buiten, maar hapte de kleur goed af. Het ging om een lichte berry kleur, terwijl Cherry Bomb zo hella aanwezig is.

6

Met de prachtige perzik blush van Bellapierre maakte ik de look compleet, inclusief de highlighter van de Kardashian Beauty palette, om de warme ondertoon in de look te steunen. Simpel, heel eenvoudig, maar ook gemakkelijk en snel te maken. Ben je een keer te laat? Laat je eyeliner zitten, maar zet wel je wimperrand aan, dat scheelt alweer tien minuten!

Kijk jij Grey’s Anatomy? En wie is jouw McDreamy?


16 Comments

 • Laura

  24/05/2014

  Wauw, heel erg mooi gedaan (zoals altijd! )! :)

  Reply
 • Jana

  24/05/2014

  LOVE LOVE LOOOOOVE grey’s anatomy! Mooie look, echt typisch Addison Montgomery-stiekem-in-mijn-hoofd-nog-steeds-shepard! :-D ik ga deze straks proberen, moet werken vandaag. xoxo

  Reply
 • Eline

  24/05/2014

  Wauw, jouw looks zijn elke keer weer een feestje!

  Reply
 • Denise

  24/05/2014

  Waaauw wat een prachtige lipstick!

  Reply
 • Elke

  24/05/2014

  Oeh, deze look wil ik vandaag echt eens proberen! Want ik ben namelijk niet zo fan van opvallende ooglooks bij mezelf. :)

  Reply
 • Birte

  24/05/2014

  Die lipstick staat je supergoed!

  Reply
 • Amelie

  24/05/2014

  Dat ziet er super uit! Ik ben echt de grootste Grey’s Anatomy fan die je gaat vinden, en sorry, ik heb een intense hekel aan Addison!

  Reply
  • CynthiaKoning

   24/05/2014

   Dankjewel! .. Je bent niet de enige! :’) Ik mag haar namelijk ook niet! Dat is wel een teken dat ze goed kan acteren btw. #teammeredith

   Reply
 • alexa

  24/05/2014

  wat een prachtige look!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  24/05/2014

  Nailed it! Zoals altijd eigenlijk :-)

  Reply
 • Suzanne

  24/05/2014

  Wauw, mooie look, zeg! Ik hou ook echt van Grey’s Anatomy. Ik vind Addison wel een ontzettend goede actrice! In het begin, toen ze net in de serie kwam, vond ik haar echt niet leuk, maar later, in seizoen 3 en verder, vond ik haar steeds leuker, na de scheiding, eigenlijk!

  Reply
 • Trudy

  25/05/2014

  Why are you so prettayyy! Deze look staat je ook damn good! Keep doing your thing girl! xx

  PS: Ik geef een KENZO tshirt weg op m’n blog! Feel free to join!
  http://www.theycallmetrue.com

  Reply
 • Gerrianne

  25/05/2014

  Heel mooi én natuurlijk aangebracht. Ik vind de kleur op je lippen ook zo mooi! <3

  Reply
 • Prachtig!

  Reply
 • Gorgeous, as always. De hele look is echt prachtig! En mooi draagbaar :)

  Reply
 • Irma

  27/05/2014

  Jaaaa Grey’s Anatomy! I loooove that.
  Echt een leuke look! Je lipkleur vind ik heel mooi

  Reply

Geef een reactie