Awesome nailstickers in aluminium, aztec en galaxy!

Het totaal plaatje is compleet als je ook je nagels vers in de lak hebt zitten, maar dan komt die donderwolk eraan.. Een minuscule chip bij je wijsvinger, je wilt het verdoezelen, maar gaat juist pulken. Voordat je het weet mis je een gehele nagel. BYE BYE PROBLEMS, hello nagelstickers!

IMG_1288

Ben je net zoals mij niet handig met penselen voor op de nagels, maar wil je wel galaxy nails? Of ballonnetjes, veren, cupcakes of iets anders op de nagels hebben? Maak dan gewoon gebruik van plakkende stickers die speciaal zijn ontwikkeld voor je nagels!

IMG_1425

Hoe ga je te werk? Op schone nagels, begin met een lekkere verzorgende manicure, inclusief een handbadje en een handmassage, zodat je je nagelriemen naar achteren kunt drukken als je dat mooi vindt. Maak je nagels weer vrij van de vetten met alcohol of nagellakremover en pak de naar jouw uitgekozen nagelstickers en zoek jouw maat op!

IMG_1291

IMG_1290

Zelf heb ik hele kleine nagels, altijd te klein voor nepnagels, maar deze stickers bevatten mijn vingernagelmaten! HURRAY! Zelfs de pinkies en mijn wijsvingers kunnen door de stickers worden voorzien. Plak de stickers bij je nagelriem als eerste en dan naar de punt toe, strijken als een M. zodat je geen bellen erin krijgt. Zelf houd ik de sticker nog een langere tijd vast, zodat de lijm warm wordt, strijken, strijken en nog eens strijken en dan moet je ze eraf vijlen.

IMG_1297

Bij vele stickers ga je hiermee de mist in, maar neem hier goed de tijd voor! Vijl van boven naar beneden, dus niet zijwaard, maar verticaal. Hierdoor laat de nagelsticker het overtollige stukje los en heb je nauwelijks haakjes! Serieus, dit gaat ontzettend makkelijk!

1

Helaas had ikzelf enkele stickers niet goed gelakt, waardoor ze na een dag loslieten. De anderen.. mhhh guuuurl! Dit worden mijn ik-ben-in-nood-moet-snel-fancy-nagels-hebben-to-go-look! Het blijven meerdere dagen perfect zitten als je alles goed hebt ontvet + aangedrukt en netjes afgevijld! Je kan er mee douchen, koken, make-uppen, alle dagelijkse activiteiten en zelfs sport.

IMG_1295

IMG_1294

Bij Nailskins heb je keus uit een geweldig assortiment, van galaxy tot aan panterprint, hartjes, aluminiumfolie, streepjes in verschillende kleuren, polkadots, kattenkoppen en nog veel meer andere hippe printjes! Zelf koos ik voor aluminium nagelstickers, de galaxy variant en kreeg het trendy aztec printje erbij!

IMG_1293

IMG_1292

Ik ben er vol van! Helaas kan je de nagelstickers niet hergebruiken, maar ze zijn de moeite waard om te ze aan te schaffen. Binnen een handomdraai plak je ze erop, vijl ze bij en je bent klaar om te gaan! Goede en snelle service en alle stickers zijn maar $9 per set! In een set van de nagelstickers zitten zo’n 9 stickers x2, dat zijn 18 stickers in totaal.

Kon jij de webshop van Nailskins al?

Edit: Foto is gephotoshopt, in verband met WERHANDEN JONGU.

7 Comments

 • Laura

  03/06/2014

  Gaaf! Ze zitten er mooi op, alleen denk ik dat ik toch liever mijn nagels gewoon lak. ;)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  03/06/2014

  Ik vind ze ook leuk! Vooral omdat ik echt een totale noob ben in het maken van nail art designs.

  Reply
 • Manon

  03/06/2014

  Ze zijn echt gaaf !!

  Reply
 • Nancy

  03/06/2014

  Wauw, die zijn echt mooi!

  Reply
 • femketje

  03/06/2014

  oeh gave printjes :D

  Reply
 • Deze zien er echt gaaf uit, de leukste nagelstickers die ik tot nu toe gezien heb :)

  Reply
 • Leonie

  04/06/2014

  ASWESOME!

  Reply

Geef een reactie