DOEI YT BEAUTYKONING, HELLO YT CYNTHIAKONING!

Soms moet je iets doen wat je eigenlijk niet wilt doen, want je weet nooit hoe het gaat uitpakken en of je hetzelfde bereik krijgt van wat je voorheen had. Met maar liefst 1212 abonnees stap ik over naar een nieuw kanaal. Waarom? Dat ga ik je uitleggen in het volgende artikel! Geen BEAUTYKONING meer, maar CYNTHIAKONING!

Schermafbeelding 2014-04-29 om 19.49.31YAAY, NIEW KANAAL ALLES!

Het is je bro, de Cynth. Het is je Koning, Cynthia. Het is het nieuwe YouTube kanaal van Cynthia Koning, van BEAUTY KONING. Yeap, die chick met het blauw haar, toentertijd, ik was groen, maar die shizzle is er alweer uit. Ja, door het wassen hé! Een nieuw kanaal voor de site, in verband met wat technische dingen, zoals het bereik.

Schermafbeelding 2014-05-16 om 02.11.16Nieuw kanaal? Whut?

Ik had een nieuw kanaal nodig om mijn bereik te gaan vergroten, inmiddels zit ik al enkele weken op CYNTHIA KONING, publiceer ik alle nieuwe video’s daar en zal er niets meer te voorschijn komen op BEAUTY KONING. Dat houdt in dat je nu moet abonneren op CYNTHIA KONING als jij natuurlijk up-to-date wilt blijven! Helemaal omdat de 48 uur Challenge eraan komt + A LOT OF WINACTIES. I MEAN A LOTJES.

Schermafbeelding 2014-05-24 om 15.41.41#HUILEN.

Alleen kan ik niet zelf de keuze maken om het oude kanaal van BK te verwijderen, omdat veel video’s nog worden bekeken + ik heb ook nog steeds dat men op mij abonneert, vandaar de vraag aan jou! Moet het kanaal van BEAUTY KONING gewoon in de lucht blijven? Zodat je de oude video’s kan bekijken? Aangezien ik die niet van plan ben om over te zetten, te veel werk, YouTube pakt niet alles en sommige zijn het niet waard om mee te nemen. Laat het mij weten in de comments!

ABONNEER JE HIER OP HET NIEUWE KANAAL CYNTHIAKONING!

Moet het oude kanaal blijven bestaan? Of mag die worden verwijderd?

14 thoughts on “DOEI YT BEAUTYKONING, HELLO YT CYNTHIAKONING!

 1. Gewoon je oude laten staan, maar zorg dat je in je filmpjes een verwijs link naar het nieuwe account hebt? Ik was natuurlijk al abbo op je nieuwe account jeweet.

 2. Wat leuk!
  Ik zou het andere kanaal gewoon laten voor wat het is zodat we altijd daar terug kunnen kijken en je gewoon lekker verder kunt gaan met Cynthiakoning!
  Het zou inderdaad zonde zijn om alles wat je tot nu toe op het oude kanaal hebt gemaakt weg te gooien.
  You go!

 3. Persoonlijk zou ik er voor kiezen op beauty koning gewoon te houden. Je hebt daar leuke/leerzame video’s online gezet. En zoals ik ook al hierboven in de comments las is het misschien wel handig om een verwijs link naar je nieuwe kanaal erbij te zetten.

 4. Ben geabonneerd op je nieuwe kanaal:)
  Zoals anderen ook zeggen zou ik het oude kanaal ook houden als ik jou was. Vooral omdat je aangeeft dat daar ook nog filmpjes bekeken worden. Zou jammer zijn als dat dan ineens niet meer kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *