Rituals Touch Of Happiness body crème & Good Luck Scrub!

Een douchesessie is ontspannend, vooral met lekkere tropische geuren in de zomer. Sluit je ogen en laat de stoom van het water de aroma’s activeren in de cabine. Muziek op de achtergrond als je vals zingt, want met de producten van The Story of Laughing Buddha collectie van Rituals! Het is elke keer weer een feestje! Ik nodig je uit voor mijn eigen douchefissa.

1

In de shoplog zag je de producten al voorbij komen, helaas heb ik zojuist de bodem gespot in de body crème, maar het zijn ook twee oranje parels in mijn collectie. De kleuren pakken je zomerse vibe helemaal in en de aroma’s brengen je naar het oude China waar 1100 jaar geleden een lachende boeddha leefde.

2

Een beroemde monnik met een legendarische glimlach bracht overal geluk, vandaar dat je nu bij de pot met scrub meer dan 80% extra krijgt! Terwijl het al ruime potten zijn met een inhoud van 375 gram aan goddelijke scrub en nog zo’n 200g aan voedende body crème! De Laughing Buddha collectie geeft je dan ook een dagelijkse dosis aan geluk – wrijf de Boeddha over zijn buikje en moet je dan je bankrekening checken.. KASSA! .. wel eerst geld storten. – en frisheid om ons lichaam en geest goed te verwennen!

3

4

De Good Luck Scrub komt in een heerlijk grote pot, goede inhoud + wat extra’s en de geur van zoete sinaasappel drinkt je neus binnen. Laat die zon maar komen, want met de voedende oliën die zelfs een droge huid aan kunnen zit jij glanzend en stralend in je gelukbrengende vel!

5

7

8

De korrels zijn niet te grof, gemaakt van organisch suiker en niet te ruw. Gevoelige huid, droge huid, alles to the max, maar dankzij de verzorgende oliën die de scrub bevat, heb ik geen body butter meer nodig! Ceder zorgt voor de warmte in de heerlijke aromatische geur! Je ziet de olie er al op liggen, even doorroeren! Pas op daarna na het douchen, want door de oliën kan je wel door de doucheruimte glibberen.

9

10

Alle producten uit de collectie sluiten qua geur perfect op elkaar aan, want de Touch Of Happiness body crème bevat zelfde zoete sinaasappelgeur en de warme ondertoon daarin met een rokerige houtgeur. Logisch, want ditmaal is het Cedar Wood! Op de ingrediënten ijst wordt vermeld dat de crème anti-oxidanten bevat, vitamine E en Centella Asiatica(=werkt verstevigend.)

11

12

Een goede dot op mijn hand, misschien iets teveel, want het product is zuinig in gebruik. Zelf smeer ik royaal met mijn crèmes, omdat mijn huid te droog is + het breekt anders in stukken. Opnieuw komen de geuren vrij want de biologische mandarijn en de yuzu dansen in mijn reukorgaan!

13

14

De crème wordt snel opgenomen, maar de geur blijf je urenlang ruiken op het lichaam, daarnaast ruik je het terug in je kleding + de hele badkamer en de overloop is verandert in Hawaii. Ik zeg: „BRING IT ON! En haal de cocktails met je kokosnoot bikini erbij!” 

15

16

17

De producten hebben mij doen verrassen, omdat Rituals hoog aan wordt geprezen. Laten we eerlijk zijn, je weet nooit wat je kan verwachten, maar dit heeft zo goed uitgepakt! De scrub is voldoende voor mijn huid, de body butter is ook prima en wat nog mooier is, is dat Rituals niet op dieren test. HURRAY!

De Touch of Happinness body crème is verkrijgbaar voor €15,00 in de winkel en de webshop van Rituals. Daar is ook de Good Luck Scrub in te vinden voor €18,50!

Heb jij producten van Rituals? En welke is jouw favoriet?


8 Comments

 • Laura

  06/06/2014

  Zelf heb ik nog nooit producten van Rituals gehad, maar wat klinkt dit fijn! Het ziet er ook erg goed uit! :)

  Reply
 • Marloes

  06/06/2014

  Ziet er goed uit zeg, de geur lijkt me zo lekker!

  Reply
 • Denise

  06/06/2014

  Die scrub met olie is zó lekker! Ik ben helemaal fan. Hij lijkt een beetje op de Collistar scrub, die is alleen nog wat prijziger. <3

  Reply
 • femketje

  06/06/2014

  die scrub lijkt me nice :D

  Reply
 • Irma

  06/06/2014

  Deze ruikt zo lekker! Je hebt bijna geen parfum nodig als je je hiermee insmeert (:

  Reply
 • Marijke

  06/06/2014

  Ik heb de doucheolie en de deo in deze geur, zo fijn!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  06/06/2014

  Ik heb de body cream en vind hem ook heerlijk ruiken !

  Reply
 • Evelien

  15/06/2014

  Oew.. heerlijk! Ik heb de scrub hiervan, maar dan in zo’n tube. Erg kleine scrubkorrels zitten erin. Echt een goddelijke geur inderdaad!

  Reply

Geef een reactie