FEMALE SAW MEETS CYNTHIA!

De 48 uur Challenge begint over één maand en ik heb zin om een spelletje te spelen. Toen ik dat hardop zei kerfde iemand met een mes de ronde cirkels in mijn wangen. Mijn irissen verkleurde en mijn zongebruinde huid veranderde naar de witte bekende poppenkleur. Zwart haar, een vrouw, de enge blik en de lach die de rillingen over je rug laat lopen. Female Saw Meets Cynthia!

1

Wees gerust, het is geen dierlijk bloed.. misschien van iemand die ik niet mocht, maar zij mocht ook wel een kleine donatie doen aan de bloedbank, beter bekend aan de bank van Mevrouw Koning. Dit was maar liefst de tweede keer dat ik voor de rotpop in de schmink ging, want niet iedereen slaapt hier lekker van. Ik trouwens wel, precies om 12 uur in de nacht was ik klaar met de grime. LET’S F. DO THIS! 

33

De wenkbrauwen waren een pain in the ass, maar met Bloody Mary uit de Sleek Caribbean Curacao palette en de gitzwart creëerde ik het ombre effect. De Kat Von D primer in Smokey op de oogleden, ver naar buiten geblend en vervaagd met de zwarte oogschaduw. Hoog tot mijn wenkbrauwen die ik had gecorrigeerd met de Make Up Studio Concealer palette. Ik ben en blijf een vrouw, zelfs in de SAW versie. Zwarte pruik op en verder naar de ogen.

IMG_2021

Bloedrood onder de ogen, zwaar naar beneden blenden, om de witte lenzen meer tot hun recht te laten komen. Op het wenkbrauwbot depte ik de microshadow White van de Make Up Store aan en ging daar grof overheen met de blending brush. Dit proces herhaalde ik net zo vaak, totdat ik akkoord ging met de vervaging van het kleurverloop in de ooglook. Een dikke vette laag mascara, want nepwimpers, dat is niet zo iets voor het killer instinct.

IMG_2013

Wenkbrauwen erop, ooglook erop, janken voor de lenzen, maar met enkele handbewegingen en knipper- + traansessies zaten ze op hun plek. Spiritgum op mijn neusbrug, dit helpt de huidwax op zijn plek te houden en dik boetseren. Een jaap van een neus, goede bochel erin en wat rare vormen erin kneden, omdat de SAW-giechel ook niet in een perfecte staat is. Grimas in het wit en de ELF Finishing spray + de kabuki brush van Sigma en smeren maar!

IMG_2025

De witte schmink bracht ik in lagen op en ging daaroverheen met de translucent powder van Ben Nye, zodat de zwarte oogschaduw, waarmee ik de bolle wangen schetste, zodat ik wist waar het nepbloed geplaatst moest worden. Eerst de gorgeous, maar dan ook gorgeous lipstick van Wet N Wild op de lippen, namelijk CHERRY BOOOMB! Nepbloed in een kopje en bloed vergieten, mijn favoriete hobby.

IMG_2005

IMG_2009

IMG_2010

IMG_2011

IMG_2012

Cirkels trekken, rondjes draaien, veel laten druppen en naar beneden trekken, zodat je druppels krijgt aan je kaaklijn. Het nepbloed was vrij dik, waardoor dit enorm soepel ging. Twee nieuwe nepbloed recepten zijn onderweg, maar misschien de vrouwelijke SAW ook wel. Als ik jou was, zou ik maar even de gang controleren en je kasten, misschien je ramen? En onder je bed? Of heb jij zin om een spelletje te spelen? Zo ja? Dan zie ik jou 10 juli 2014 om 13:00 uur terug op de website!

Ben jij bij de 48 uur Challenge aanwezig?


15 Comments

 • shirley

  07/06/2014

  LOL sleep is for the weak! Ik zie dit om 1.35 uur. xD Spooky!

  Reply
 • Stephanie

  07/06/2014

  2:36 it is, krijg gelijk Saw-kriebels!! :P Heb alle films, awesome look!!

  Reply
 • Laura

  07/06/2014

  Wat gaaf! Ik ben benieuwd naar de 48-uurs challenge! :)

  Reply
 • femketje

  07/06/2014

  aaah super gaaf :D

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  07/06/2014

  Zo knap gedaan ! :)

  Reply
 • Beautylel

  07/06/2014

  Wow. Erg knap gedaan. Ben benieuwd naar de challenge!

  Reply
 • Linda

  07/06/2014

  Awesome! Ik ben dol op Saw ;D

  Reply
 • Irma

  07/06/2014

  ieee, best wel creepy!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  07/06/2014

  Cynthia, echt waar, girl, dit is ongelofelijk, jij hebt hier ECHT talent voor! Geweldig goed gedaan! *applausje*

  Reply
 • Birte

  08/06/2014

  Die ogen zijn ZOOOOOO eng. Mooi gedaan alweer, Cynthia!

  Reply
 • Sandy

  08/06/2014

  vrouwke toch, ik zit helemaal te grijnzen hier, wat een GEWELDIGE look en super omschrijving er bij, nice! =D

  Reply
 • alexa

  08/06/2014

  Heel gaaf al vind ik je best eng, hahaha!

  Reply
 • Esther

  09/06/2014

  OMG!!! Ik vond de Saw films altijd geweldig, maar als dat poppetje (zo noem ik ‘m) in beeld kwam keek ik nooit. Nu schrik ik me weer een hoedje! Betekent wel dat je het goed hebt gedaan :):)

  Reply
 • Angelique

  09/06/2014

  je kan zo in de movie spelen, eng kind!

  Reply
 • Evelien

  15/06/2014

  Holy shit, ik schrok me rot haha! Wat een geweldige job is dit, wauw wauw wauw! <3

  Reply

Geef een reactie