INSTAGRAM: iPhone gebroken, OOTD’s en mijn broeders!

Je hebt van die rotdagen toevallig had ik zo’n dag. Haasten AF. Rennen, vliegen en hollen om op tijd te komen bij een verjaardag, miste bijna de trein, stapte wel in de verkeerde, vervolgens duurde het even met de tram, maar mijn iPhone viel kapot op de tegels bij opa en oma. Niet erg, dacht ik. Uploaden op Insta is wat moeilijker, maar wel back in business met hippe shizzle!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.04.18

De bus vertrok net voor onze neus en we moesten een half uur wachten in de kou met regen. Op naar de AKO waar we gingen chillen, boeken lezen en alllessss. In de spiegel maakte ik met Naab een selfie. SAY HI!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.04.57

Bij de AKO zag ik dit boek liggen “Rotterdamse Penoze over kruimeldieven en keiharde killers.” Zelf was ik een enorme fan van de serie Penoza en Penoze Mannen, maar hey, crime is sowieso mijn genre als het om boeken gaat. Level26, heaven. Bloody heaven, yuk.

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.06.17

Jaren geleden was ik al rood, maar nu ging ik voor enkele dagen weer als een redhead door het leven! Dit was dankzij de crêpe-papier waarmee ik mijn haar had geverfd. Eenvoudig, een rommeltje, maar wel een kleur die nauwelijks uit mijn haar was te krijgen. Ik heb het geweekt in bleek en twee keer geblondeerd, maar alsnog zag je een rode gloed in mijn haar. Damn, pretty hard!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.04.26

Na een avondje stappen besloot ik met Naab de make-up in te gaan, samen gingen wij de stappen ondernemen die ikzelf altijd toepaste. De geheimen kwamen boven water, de make-upproducten op tafel en de gezelligheid brachten wij samen natuurlijk mee!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.05.53

Ombre all the way! Zowel mijn wenkbrauwen, als mijn oogschaduw, als de ombre lippen. Natuurlijk moet ik mijn blauwe lokken niet vergeten, want dat maakte het plaatje helemaal compleet.

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.05.26

KONINGSNACHT MET MIJN BROEDERS! Feestbeestweek was dat. De ene dag was ik in Amsterdam, de andere dag in Hoogeveen en vervolgens weer in mijn hometown waar we gezellig op de kermis rondhingen, het AKO-momentje hadden, maar ook waar ik met mijn bro ging shoppen en het onvergetelijke avondje van Koningsnacht. Ah, het moment waar alles begon.

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.05.47

Koffiedate met de girls. Shoppen, roddelen, gossipen en de wilde avond nabespreken. Ah, gezelligheid to the max, helaas regende het natuurlijk weer AF.

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.05.19

Jullie weten dat de 48 uur Challenge eraan kom en ik ben enorm druk met de voorbereidingen, zowel de winacties, als het technische gedeelte eromheen en noem maar op. Vorig jaar verscheen tijdens de challenge mijn make-upstash, vandaar dat ik dit jaar een tweede update ga doen van mijn stash, maar daarvoor moet ik de kast opruimen. Ondertussen was ik aan het neuzen in mijn stash en was dit pareltje helemaal vergeten!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.03.27

OUTFIT OF THA DAY! Het was warm, maar ik wilde toch swag hebben, vandaar dit uberhippe gaatjes shirt met CA erop, Cynthiaaaaaaa. Mijn Amazing-ketting had ik om, zwarte broek, All Stars met een Engelse vlag erop in het rood en natuurlijk Lady Danger die mijn lippen sierde. #SWAGGIE.

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.11.46

Naab moest een eyeliner hebben, dus we gingen samen opstap even lekker rommelen in de nieuwste collecties die er al waren. Damn, wat is dat toch lekker! Make-upshoppen blijft het leukste wat er is!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.06.08

GONE WITH THA BRUHSSZZZ! Een zeer fotogenieke rij aan foto’s, maar wat een gezelligheid. Wauw, dit was weer één van de beste avonden. I love those crazy people.

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.06.22

Geen romantisch beach-momentje voor mij, maar diehard de schutting in de olie zetten, maar dit kind verbrandt snel, maar niet met de verkoelende crackling sun mousse van MARC INBANE. Oh god, dit is echt mijn BFF in de zomer!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.05.59

Ze waren iets van mij kwijt op school en ik had een vuilniszak gevuld met afval, zoals lesmateriaal, protocollen, stageboeken, portfolio’s, allemaal kopieën van belangrijke bladeren als iemand ze zou kwijt raken. Mom dacht dat het vuilnis was en gooide de zak weg. Bye bye examenmateriaal, dus ik de container in om alles bij elkaar te rapen, want een week later kreeg ik te horen dat examenmateriaal gone was. Gelukkig had ik alles nog in de zak zitten!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.08.27

We waren al weken, volgens mij een maand + een paar weken niet meer sushi gaan kanen, vandaar dat Naab en ik weer uiteten gingen. De volgende dag gingen we namelijk weg naar een evenement toe, daarom is een goede bodem zeer van belang.

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.04.11

We zijn opzoek naar een huis voor Naab, op dit moment heeft zij een gorgeous appartement op het oog! Dat moest natuurlijk goed en uitbundig worden besproken onder het genot van een lekkere ijskoffietje. Haar appartement is FAB. I mean, penthouseFAB! 

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.03.38

Uit met de bro’s! De kermis was er en dat vroeg om een ritje met mijn bro in de spin. Yeah, dat ronddraaiende gevaarte was niet zo plezant is als je wat genuttigd hebt. Wel kan ik je vertellen dat het hilarisch was! We hebben echt gegierd! BUT FIRST.. LET ME TAKE A SELFIE!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.11.31

Ba dum.. tss.. TIE DYE! Ja, natuurlijk heb ik een tutorial opgenomen voor jullie dollfaces. Geen zorgen, de Cynth had alles onder controle, op de verf na dan. Het zit overal en met overal, ik bedoel .. de hele kolerezooi zat onder.Ik heb wel verdomd mooie shirt die jij binnenkort kan kopen!

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.07.45

Gone with tha boooooys. Ik ben verliefd op die lipstick, binnenkort komt daar echt een review over. Oké, hij is al bijna op.. SO FAB!

Ik bedoel maar, veel weggeweest? Yeah. Mijn voornemen was om meer te gaan genieten, well I just F. did! Het was een geweldige maand, zowel mei als april. April is natuurlijk mijn birthday + de birthday van BEAUTY KONING, maar nu is het nog mooier. De 48 uur Challenge is al over één maand, namelijk 10 juli 2014. Meer informatie volgt, maar de voorbereidingen worden al keihard getroffen! Volg mij op INSTAGRAM onder de naam CYNTHIAKONING!

Welke foto’s komen bij jou altijd terug in je IG overzicht?


18 Comments

 • Denise

  09/06/2014

  Wat een gave foto’s, wauw! Je bent een prachtige meid en je ombre haar staat je fantastisch <3

  Reply
 • femketje

  09/06/2014

  superleuke foto’s :D ben zo benieuwd naar dat geverfde shirt!

  Reply
 • BeautyLife

  09/06/2014

  Wat een leuke foto’s allemaal! Leuk om te lezen! :D Die lipstick is inderdaad erg mooi!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  09/06/2014

  Dat rode haar staat je mooi ! Leuke foto’s :)

  Reply
 • alexa

  09/06/2014

  wat een super leuke foto’s en je doet je make-up echt zo mooi, love it!

  Reply
 • Miranda

  09/06/2014

  Wat een leuke foto’s. Wat draag je toch altijd mooie make-up looks. En ja Too Faced natural eye palette is amazing.

  Reply
 • Manon

  09/06/2014

  Super leuke foto’s

  Reply
 • TODAYSLOVELY

  09/06/2014

  Hele leuke foto’s

  Reply
 • niesca

  09/06/2014

  Leuke foto’s en yum zie ik daar nou sushi voorbij komen <3

  Reply
 • Mayara Esther

  09/06/2014

  Leuke foto’s! Haha gelukkig had je het nog, ik heb ooit ook zomaar dingen weggegooid en kreeg daarna te horen dat is ze nodig had (moest ze opnieuw kopen).

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/06/2014

  Hele leuke Instarecap! Jij ziet er altijd zo happy en smiley uit eh, volgens mij heb jij altijd fun!

  Reply
 • Florentine

  09/06/2014

  Wat onwijs leuk om te zien!! Rode lipstick staat jou zo mooi!! X

  Reply
 • Irma

  09/06/2014

  I like! Leuke foto’s weer!

  Reply
 • Kirsty

  09/06/2014

  Wat een leuke foto’s! Je hebt echt leuke dingen gedaan! Ik heb gister voor het eerst sushi gegeten hihi, vond het erg lekker dus krijg spontaan honger van de sushi foto! :)

  Reply
 • Birte

  09/06/2014

  Benieuwd naar je review van die lipstick!

  Reply
 • iiiThinkPink

  09/06/2014

  Leuke foto’s!

  Reply
 • Marloes/GLAMOURMOES

  09/06/2014

  Wat heb je toch een heerlijke schrijfstijl! En je bent echt prachtig!

  Reply
 • bertine

  09/06/2014

  leuke fotos! en echt super balen van je telefoon!

  Reply

Geef een reactie