Dé 48 UUR CHALLENGE #2!

Vers in het nieuwe jaar, voor vele klinkt het misschien bekend in de oren, want mijn zomervakantie is officieel begonnen. Eindelijk rust van school, eindelijk weer tijd voor hersenloze dingen. KORTOM, GAMEN FOR LIFE! Een moeilijke opleiding achter de rug – eerder gediplomeerd  – en tijd voor wat ontspanning. Op naar de 48 uur Challenge #2!

IMG_7609

Ja, geloof het of niet, maar ik ga het mijzelf weer aan doen. De 48 uur Challenge bestaat uit 48 uur niet slapen, maar gamen alsof mijn leven ervan af hangt! Tijdens het gamen ben ik 48 uur lang live, vlog + blog ik daarnaast en is er een livechat waar ik met jou live communiceer! Interactie to the max + veel gezelligheid! Vorig jaar was het een hoogtepunt in mijn blogjaar, maar ook dit jaar wil ik er weer aan gaan geloven. Vele dames, maar ook heren waren actief in de livechats, bekeken mijn stream op Twitch actief en spraken urenlang met mij. Geen één moment ben ik alleen geweest, ook niet in de bizarre nachten! Dit jaar pak ik het groots aan, winacties, samenwerkingen en a lot of fun stuff!

IMG_7580De aftiteling van GTA vorig jaar na zo’n dertien uur, dacht ik!

Een goede voorbereiding is het halve werk! Deze maand zal ik meer bijslapen – als dat ooit een keer lukt! ZENUWEN ALLES! – eet ik gezond en sport ik regelmatig. JOKE, BECAUSE YOLO! Nee, ik ga wel echt bijslapen, want de hitte + de korte nachten daarvoor braken mij vorig jaar op. Ik behaalde met trots de 44 uur zonder slaap, maar ineens ging ik in de ochtend van mijn stok. Dit jaar staan toch echt alle 48 uur op de planning! Over planning gesproken, want die heb ik van de hele week + de dagen al uitgestippeld.

07-26-2013-1

De hele week zal ik vloggen, inclusief alle voorbereidingen, shoplogs voor de dagen, batterijen + food moet er gehaald worden, maar ook zorg ik twee dagen van te voren dat alles is geïnstalleerd. Dan kan ik zo beginnen, daarom start ik donderdag 10 juli om 13:00 uur precies! De chat opent al om 12:30 uur, zodat jullie alvast kunnen joinen en tegen die tijd spring ik er zelf ook in! GTA? Of Saints Row? Een andere game? Dat is nog onbekend!

Schermafbeelding 2013-07-31 om 01.36.10Bedankt voor de foto Ang!

Wil jij up-to-date blijven van de 48 uur Challenge? Wanneer ik online ben op donderdag 10 juli 2014 om 13:00 uur? Wanneer Twitch aan gaat? Of wanneer ik in slaapval? Wil jij mij stalken? Join dan de Tinychat op die dag, volg mij op Twitter, Instagram of like de Facebookpagina van BEAUTY KONING! Niet alleen kraam ik die dagen onzin uit van de hallucinaties of laat ik weten wanneer ik in de lucht ben, maar ook de winacties – I MEAN SOME AWESOME STUFF! – verschijnen op de social media. Tijdens de livechat geef ik items weg, die jij kan winnen! Ik zeg: ‘Win-win’ situatie! Plus, je wilt de gezelligheid zeker niet missen!

Twitter mee en gebruik de #48UURLIVE!

Tot 10 juli 2014 om 13:00 uur! 

Doe jij met de 48 uur Challenge? Of ben jij er gewoon gezellig bij?


14 Comments

 • Laura

  10/06/2014

  Super leuk, ik hoop je zeker eventjes te joinen! Alvast heel veel succes met de voorbereidingen! :)

  Reply
 • Kim

  10/06/2014

  Leuke challenge!

  Reply
 • niesca

  10/06/2014

  leuke challenge succes!

  Reply
 • Miranda

  10/06/2014

  Super leuk! :D

  Reply
 • Elke

  10/06/2014

  Wat leuk dat je hem terug gaat doen, alvast heel veel succes meid! En ik ben ook erg benieuwd naar je vlogs van je voorbereidingen hiervoor!

  Reply
 • Yak Man

  10/06/2014

  wow, nog een keer!? Dit keer wel genoeg eten en drinken inslaan en ook eten zodat je de 48 uur haalt! n_n

  Reply
 • Leonie

  10/06/2014

  AAAAH, heb er zin in! Heb hem vorig jaar gemist, jammer want de livechats waren altijd super gezellig!

  Reply
 • Kimberly

  10/06/2014

  Vorig jaar heb ik veel gekeken in je livechats (of was het via twitter??) en ik vond het helemaal geweldig :D Gaaf dat je het weer gaat doen en ik kom zeker kijken!

  Reply
 • Whahaha you go girl!

  Reply
 • Vanessa

  10/06/2014

  Super dat je het terug gaat doen. Alvast veel succes! :)

  Reply
 • Manon

  10/06/2014

  JIJ BENT GEK hahaha nee man echt super leuk!!! Ik ga zeker kijken ben best benieuwd , wel genoeg eten inslaan he!!!? en ohja drinken ook :P

  Reply
 • Irma

  10/06/2014

  Ah, leuk! Er zijn vast genoeg momenten waarop ik je kan joinen :)

  Reply
 • alexa

  11/06/2014

  wat leuk dat je 48 uur gaat gamen, hoop dat je het vol houdt dit jaar! ik vind het wel een leuk maar vooral grappig initiatief! veel succes alvast!

  Reply
 • Nadia

  11/06/2014

  heel veel succes chicky, you can do thisssss x

  Reply

Geef een reactie