TREND: De vintage ronde zonnebrillen!

De trends van vroeger keren allemaal weer terug! De parels zijn weer in de mode, de grote oversized jurken, maar ook vintage is weer hip. Ozzy Osbourne zette voor mij de trend, maar ook Beatle John Lennon was van de ronze glaasjes. Tijdens een goede en genietende Pinkpopsessie thuis spotte ik ze opnieuw op televisie. ARE THEY COMING BACK?!

large

De shenkie brillen zijn nog steeds hip, want eigenlijk zijn dat een betje de random Rayban brillen. Men zal op mij gaan haten, omdat ik die uitspraak doe, maar gurl, dat vind ik echt! De Jeugd van Tegenwoordig zette daarmee de trend, trots schafte ik een hele rij aan die namaakdingen aan. Waarom? Gewoon omdat ze de Cynth amazing staan.

large-4

De ronde zonnebrillen zijn terug van weggeweest, nadat Lady Gaga, Koningin Maxima, één van de Olsen Twins, maar ook op de catwalk zie je de ronde brillen verschijnen. De kleine zonneglazen die zowel Ozzy als John Lennon dragen, maar ook een slag groter!

large-3

Ze zijn of flink gemoderniseerd, een slag groter, nog groter of juist klein en van de vintage wereld. Gekleurde glazen, kleine dunne brilletjes of juist het tegenovergestelde hiervan. De Shenkie-glasses passen bij mij! Het gekleurde montuurtje op mijn neus geeft mij een swagger-gevoel!

Wat is jouw mening over de ronde zonnebrillen?


18 Comments

 • Laura

  13/06/2014

  Zo leuk dat dingen van vroeger weer terug komen! Al hou ik het zelf gewoon bij mijn pilotenbril. ;)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  13/06/2014

  Ze zijn leuk maar ik sta er helaas niet mee :)

  Reply
 • Sofie

  13/06/2014

  Ik draag zelf geen ronde zonnebril, maar vind ze bij anderen altijd heel tof staan!

  Reply
 • Jana

  13/06/2014

  De dunne brilletjes á la Ozzy vind ik maar niets, de geupdate versie vind ik awesome. ;-) xo

  Reply
 • pamela

  13/06/2014

  ik vind het niks :P

  Reply
 • Leuke trend! Ik vind het best wel funky!

  X Sara

  Reply
 • Sarah

  13/06/2014

  Leuk model van bril, alhoewel ik niet weet of het mij echt zou staan. :)

  Reply
 • Esther

  13/06/2014

  Oh wat leuk! Ik vind het geweldig dat al die dingen weer in worden! Tof :)

  Reply
 • Bouchra

  13/06/2014

  Sommige kunnen het echt goed hebben, mij staan ze denk ik voor geen meter!

  Reply
 • alexa

  13/06/2014

  Ik vind hem echt super leuk maar hij staat me helaas echt niet!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  13/06/2014

  Ik denk dat je ofwel hier supergoed mee staat of juist totaal niet. Heb zo’n gevoel dat ikzelf tot die laatste categorie behoor, lol.

  Reply
 • bertine

  13/06/2014

  ik vind het heel stoer, bij een ander!

  Reply
 • Vanessa

  13/06/2014

  Hmm, niet zo mijn ding. Al kunnen ze bij anderen wel leuk staan!

  Reply
 • beautyforgirls

  13/06/2014

  Ik vind hem wel grappig.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Nadia

  14/06/2014

  Nope, nee, nooo. Staat me niet. Skip.

  Reply
 • Evelien

  15/06/2014

  Ze staan bij mij voor geen meter, maar bij anderen vind ik ze wel tof!

  Reply
 • Juudith

  15/06/2014

  Ik vind ze echt heel leuk! helaas moet ik een zonnebril met sterkte dragen ={

  Reply
 • Poonpo

  23/12/2014

  nice rounded glasses , heheh sweet

  Reply

Geef een reactie