Handige bewaardozen voor cosmetica!

Cosmetica zelf maken, het is een goedkope en ideale manier om dingen uit te proberen. Het is alleen verdomd moeilijk om het product houdbaar te houden zonder conserveringsmiddelen en als je er steeds met je fikken in zit, lopen de bacteriën hoog op. Met de Rosti Mepal Shop is dat verleden tijd! Zij hebben duurzame potten, dozen en andere opberg boxen!

Schermafbeelding 2014-06-16 om 02.47.29

Organiseren en inrichten is mijn ding als het om beauty producten gaat! Het systeem van mijn inloopkast zit in mijn hoofd. Ik weet precies waar mijn oogschaduws liggen in de make-upkast en welke box cosmetica bevat. Je wilt alles langer bewaren, maar dozen en blikken die niet goed afsluiten, daar zijn we niet van gediend.

IMG_2038

Rosti Mepal biedt daar een uitkomst, want zij hebben prachtig assortiment aan het bewaren van items, tot aan het bereiden, maar ook het serveren en verkopen zelfs servies! Zelf besloot ik mijn eigen cosmetica te maken – binnenkort een artikel! – en daarvoor had ik opbergdozen nodig. De Rolock bewaardozen zij ideaal voor koekjes, vleeswaren, maar ook beauty items!

IMG_2039

Het is een grote transparante pot met een goede inhoud van maar liefst 1150 ML! Ik schatte ze kleiner in, maar de twee potten zijn namelijk al gevuld met scrubs en eerlijk gezegd gaan die enorm hard. De witte bewaardoos van Rolock Midi 1351 is ook geschikt voor het bewaren van meel, suiker en zelfs snoepgoed.

IMG_2042

De deksel heeft een enorme kracht, waardoor alles lucht dicht is en de boel goed is afgesloten. Je kunt de potten ook in de vaatwasser stoppen en deze stapelen, wat ik namelijk ook doe! Het opbergsysteem waarover zijn beschikken is ideaal!

IMG_2046

De grote ronde box wordt gebruikt in de keuken van huize Koning. Koekjes die door moeders worden gebakken gaan langer mee dan ooit! Opnieuw wordt alles goed afgesloten, heb je een transparante box en kun je het bekleden, zodat je het sierlijk kan opdienen! Het is makkelijk voor tijdens het reizen, denk aan stukken fruit, maar ook je brood en andere dingen voor de lunch of een picknick.

IMG_2044

IMG_2045

IMG_2047

Bij thuiskomt zet je de items in de vaatwasser, geen haan die er naar kraait en als alles gewassen is, kan je ze makkelijk hergebruiken. Dankzij het duurzame kunststof, de moderne touch en het stapelsysteem kan je de opbergdozen gemakkelijk kwijt in je kamer, keuken of badkamer!

IMG_2083

De ronde Rolock Maxi heeft een inhoud van 1500 ML, deze is trouwens ook ideaal voor het bewaren van je zepen. Denk hierbij aan de zepen van Lush waar je papiertje na enkele douchebeurten verfrommeld raakt. Gurl, die duurzame opberboxen zijn ge-wel-dig!

De Rolock Maxi is verkrijgbaar voor maar €7,99 in de webshop van Rosti Mepal Shop, waar ook de Rolock Midi te koop is voor maar liefst €5,99! Koopjes + het bespaart veel ruimte en voedsel + cosmetica!

Kon jij de webshop al? En heb jij bewaardozen? Wat zit er bij jou in opgeborgen?


9 Comments

Geef een reactie