Last week, I was thankful for.. #2

Vorige week genoot ik van wolven met de boys, ijskoffiedates met mah gurls, chocolademilkshakes, voorbereidingen voor de site en nog veel meer dingen die ik voor lief nam. Nu is het weer anders, nieuwe activiteiten, foodies of andere dingen die mijn week nog mooier maakte dan dat hij al was! Ik ben dankbaar voor..

“When you decide to change your life for the better and you start losing people and things around you, don’t chase after it. It’s what held you back in the first place.”

IJsblokjes – de warme zon – zonnebrand die niet plakt – veel inspiratie – opkomende 48 uur Challenge – vooruit werken – Pinkop op TV – actiever zijn – bevroren frambozen – hete chips – Orange is the New Black – iPad – BBQ – Grey’s Anatomy – footballnews – toetsenbord voor mijn iPad – leuke samenwerkingen – een sound voor mijn shoplog video’s gemaakt door mijn boy – Budd – Happy BabyPop – goddelijk ijs – koffiedate met mijn homeboys – succesvolle hardloopsessie – cute MomaPop – mijn bro’s – hysterische lachmomenten – koele zomeravonden – gezelligheid met mijn bro – meer contact met de knapen die mij happy maken – avondje uit – lipcombo van Max Factor – calzone pizza – sunkissed skin – officieel geslaagd.

Ik ben niet dankbaar voor de Karel op mijn wang. 

Waar ben jij afgelopen week dankbaar voor?


8 Comments

 • Manon

  16/06/2014

  Leuk lijstje, van bbq word ik de laatste tijd ook vrolijk van en wat fijn dat je met je broer zo goed kan opschieten.

  Reply
 • Vanessa

  16/06/2014

  Mooi lijstje heb je gemaakt! Ik heb momenteel erge klierkoorts en daardoor kan ik nog maar weinig genieten van alle leuke dingen. Hopelijk komt daar snel verandering in X

  Reply
 • Priscilla

  16/06/2014

  Leuke lijst! Ik was dankbaar voor het fijne weer, de leuke uitstapjes die we maakten, mijn nieuwe lipstick en dat de cheap ass hooikoorts tabletten vanmorgen weer in het schap lagen bij Aldi. Yay! Ik ben niet dankbaar voor mijn lege bankrekening terwijl er nog wat rekeningen liggen die betaald moeten worden :'(

  Reply
 • Marloes

  16/06/2014

  Wat een fijn lijstje <3! Ik ben dankbaar dat ik visagie mocht doen bij ernstig zieke mensen, en ze op deze manier een mooie dag heb kunnen laten beleven

  Reply
 • beautyforgirls

  16/06/2014

  Het was inderdaad echt heerlijk weer.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Evelien

  16/06/2014

  Ah, zo’n lief en dankbaar artikel! :) En die quote, LOVE IT! Heb hem ff gejat want hij is pijnlijk toepasselijk om mij de laatste tijd. You rock, gurl <3

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  16/06/2014

  Weer leuk om te lezen ! Het is inderdaad niet slecht om er eens bij stil te staan :)

  Reply
 • Nadia

  21/06/2014

  ZOnnebrand die niet plakt +1!!

  En mijn moment was dat ik hoorde dat ik geslaagd was, jaaaaa

  Reply

Geef een reactie