Het hippe Moodiez Magazine + WINACTIE!

Warme temperaturen, heerlijk weer, maar wat te doen? Op naar het strand! Een goed gevulde tas met lekkere foodies, smoothies en natuurlijk je zonnebril en wat smeersels om te voorkomen dat je verbrand. Oordopjes in een vakje en een grote strandhoed op je hoofd, maar het belangrijkste mag je niet vergeten, namelijk het MoodieZ magazine!

1

2

Een dik boekwerk waar je met 130 bladzijdes van kunt gaan genieten! In de volle zon met je zonnebril op het puntje van je neus en een goddelijk koud drankje in je hand. Niets is soms mooier om even te ontspannen en een goede boost te krijgen van een ander. Zodra je het magazine opent komen de lieve woorden je al tegemoet!

IMG_2353

IMG_2359

IMG_2361

Gezonde challenges, leuke recepten voor smoothies, maar ook feitjes over eten. Bruin brood is niet altijd bruin brood, er zitten kleurstoffen in? Wist jij dat? Ik had namelijk een dafuq-momentje. Het is ook een doe-magazine, je leert over jezelf, wat jij mooi vind aan je uiterlijk, maar ook veel over het innerlijk! Testen, quizzen and more.

IMG_2358

IMG_2365

IMG_2360

Zit je in een dipje? Koop het magazine, want het geeft je niet alleen leuke ideeën om te doen, informatie over jouw lichaam, maar ook staat het vol met quotes, inspirerende artikelen en feel-good-berichten! Daarnaast is het een koopje, want voor maar €4,99 is hij al van jou!

IMG_2350

Wat nog leuker is, is dat jij een magazine kan winnen! Speciaal voor jou, waar jij zelf de gegevens kan invullen, kijken of jouw eigenwaarde op niveau zijn, maar ook alle bijzondere verhalen en interviews lezen van bekende Nederlands! Je vindt er van alles in terug, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het mindstyle magazine voor jongeren!

De voorwaarden van de winactie:
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer op het nieuwe kanaal CynthiaKoning
– De winactie loopt tot en met 22 juni 2014.

Kon jij de magazine al? En wat is jouw mening erover?


7 Comments

 • Laura

  17/06/2014

  Zelf kende ik het nog niet, maar wat ziet het er leuk uit! Mooi magazine en ik doe graag mee met de winactie, ik heb alles gedaan (@Laura Steenks)! Lijkt me heerlijk om in de vakantie te lezen! :)

  Reply
 • Maaike

  17/06/2014

  Ziet er gaaf uit! Ik doe graag mee en heb alles gedaan. :)

  Reply
 • Lijkt me wel een leuk magazine, fijne review!

  X Sara

  Reply
 • Kiss & Make-up

  17/06/2014

  Beetje te jong voor mij denk ik. Ben ondertussen al een old hag…

  Reply
 • Evelien

  17/06/2014

  Hahaha “smooth skin bruh”. En wat een leuk magazine! Denk dat we allemaal wel een lading positiviteit kunnen gebruiken. Ik ook, dus doe graag mee! :D Heb alles gedaan! bruh!

  Reply
 • Yala

  18/06/2014

  Fijn handschrift bruh!

  Reply

Geef een reactie