Nieuwe editie van de BEZOEKERSWEEK in NOVEMBER!

Vorig jaar was het een groot succes, nooit verwacht, maar het pakte ontzettend mooi uit! Dit jaar komt er een tweede editie van de BEZOEKERSWEEK OP BEAUTY KONING! Enthousiaste reacties, fantastische inzendingen, buitengewone passies die je bij hen totaal niet verwacht. Dat is juist wat het zo leuk maakt, daarom ben ik opnieuw op zoek naar JOU met jouw passie!

Schermafbeelding-2013-08-29-om-00.38.35

Ben jij gek op auto’s? Ga jij naar rally’s? Of verbouw jij de auto zelf? Heb je een passie voor tekenen? Maak je regelmatig een sketch? Potretten? Of houd je van koken? Ben je goed in het opmaken van borden? Cupcakes? Komen er unieke gerechten bij jou op tafel? Bouwwerken? Muziek? Bespeel jij een instrument of zing jijzelf? Een fabulous Tumblr? Of je blog? Ben je ergens heel goed in? Of houd je er gewoon zoveel van, dat je het wilt delen? Dan zoek ik jou! Mensen met een passie zijn de beste mensen in het leven die je kunt treffen. Daarom zou ik graag jouw artikel op BEAUTY KONING willen publiceren!

P1010495

Orlando-2

Zoals ik het al zei, vorig jaar was het een succes, vandaar dat er een tweede editie eraan komt! Het concept van de bezoekersweek is om jouw passie op de site te publiceren. Blog of geen blog, gewoon een bezoeker, man of vrouw, elke passie is welkom! Vanwege de winterblues moeten we worden opgevrolijkt, want de nieuwe Bezoekersweek bevindt zich in november 2014! Als je aan je eigen passie denkt wordt je warm van binnen, je vrolijkt op en je komt tot leven. In de winter kunnen wij dat met zijn alle gebruiken!

Synchronised-Swimming-©-Getty-Images

42

Wat moet je doen? Schrijf een leuk artikel over jouw ding, dus je passie, een rode draad in je leven – maar het moet gezellig blijven! – een hobby of waar jij veel tijd insteekt. Schilderen tot aan schrijven, knutselen of bezig zijn met de technologie, zolang ik opleef in jouw artikel, publiceer ik het!

De voorwaarden van jouw artikel voor de bezoekersweek:
– Schrijf over jouw passie, ding, rode draad in life, hobby, alles, enzovoort.
– Dit mag je anoniem inleveren, maar je naam, bijnaam of iets waarmee wij jou kunnen aanspreken zou awesome zijn. Lurkers, bezoekers en zelfs bloggers zijn toegestaan.
– Ben je een blogger? Maar wil je wel een passie insturen? Dat mag! Dan mag je ook je link in het artikel vermelden, overmatig spammen keur ik niet goed.
– Minimaal 250 woorden, natuurlijk mag het langer, maar houd er rekening mee dat niet iedereen 10.000 woorden wilt lezen.
– Stuur minimaal drie foto’s mee voor het artikel, omdat afbeeldingen de boel opfleuren en om een duidelijker beeld te geven van jouw passie!
– Artikel klaar? Foto’s uitgezocht? Verstuur het dan naar mijn e-mail: cynthia@beautykoning.com
– Je kan jouw artikel opsturen tot en met 30 oktober 2014!

bloemen_zpsec9c1471

Het overzicht van vorig jaar:
De fotografie passie van Karen!
Passie van de Car Chick Judith!
– Passie voor Ball Jointed Dolls!
– Ruige Rollercoastertripjes met Angelique!
De Catmania passie van Tessa!
De jurkjespassie van Tineke!
Passie voor haar geliefde baby, namelijk Marita’s blog!
Een muzikale passie van Charlotte!
De synchroon zwemmende passie van Monique!

Succes! Doe jij mee met de bezoekersweek?


6 Comments

 • Laura

  18/06/2014

  Super leuk dat er een tweede editie van komt! Ik kijk er nu al naar uit! :)

  Reply
 • Hmm ik zou graag mee doen maar ik zie dat mijn passie vorig jaar al aan bod is geweest door Angelique… Tjah dat krijg je als je vriendjes hebt die vrienden zijn en uit dezelfde vriendengroep komen ;)

  Reply
 • Manon

  18/06/2014

  Ben benieuwd!

  Reply
 • alexa

  18/06/2014

  wat leuk ik ben heel erg benieuwd!

  Reply
 • Nadia

  18/06/2014

  Leuk, ben benieuwd wat er nu te lezen valt!

  Reply
 • Eleonora

  23/06/2014

  Hihi heb net een stukje naar je gestuurd :D

  Reply

Geef een reactie