Je tong laten tatoeëren? Wait whut?!

Als het om tattoo’s gaat verwacht men altijd dat je de makkelijkste oppervlaktes heb gekozen, bijvoorbeeld een tribal op je bovenarm of een sterretje op je onderarm. Terwijl men tegenwoordig de raarste en onwerkelijke plekken opzoekt om dat deel van het lichaam vers in de inkt te laten zetten. De oogbol tattoo deed menig man al shockeren, maar wat zal je hiervan wel niet denken?

xinked-tongues-spider.jpeg.pagespeed.ic_.uTgKM5Fh4T-550x627

22

Yeah, dat zie je goed. We wisten dat je je voeten kon laten injecteren met inkt, zowel op de bal van je voet, als in je eelt als in het middelste gedeelte. Vingertoppen en vingers staan in de kleur, maar je tong? COME ON! Misschien wat voor Miley Cyrus?

tonguetattoo2

Ik zag het voorbij komen en vroeg mij af of het inderdaad mogelijk was om een permanente afbeelding op je tong te laten zetten. Op het web deed ik mijn research, wetend dat de binnenkant van je lip wel te doen is, dus waarom niet je tong! Het is inderdaad mogelijk om je tong te laten tatoeëren, maar helaas vervaagd de inkt snel, loopt het uit en ziet het er na een jaar of meer er niet meer uit.

large

Daarnaast zullen de lijnen nooit zo strak worden als op het lichaam, omdat je tong geen effen profiel heeft. Zoals je weet bevat je tong veel smaakpupillen en die zijn niet vlak van structuur, maar kleine staafjes omhoog. Dit zal het tatoeëerproces beïnvloeden, waardoor je geen rechte lijn kan trekken in verband met de ondergrond.

tongue-tattoo-15-600x250

Het is moeilijk om de juiste artiest hiervoor te vinden, omdat niet iedereen een ‘slechte’ tattoo op zijn naam wilt hebben. Het is natuurlijk wel mogelijk, ga opzoek als jij dit echt wil hebben, want je weet het natuurlijk nooit! Ik houd het wel bij mijn innerlip tattoo!

Zou jij een tong tattoo willen hebben? Of ken jij iemand die zo’n tattoo heeft?

Bron foto’s: Google + Weheartit.

19 Comments

 • Laura

  19/06/2014

  Uhm nee, liever niet.. ;)

  Reply
 • Eline

  19/06/2014

  dit is echt best wel creepy, niet mijn ding. En het lijkt of je constant eten in je mond hebt ;)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  19/06/2014

  Ew. Nee, ik kan tattoos zeker apprecieren maar dit ziet er echt niet uit.

  Reply
 • Eline

  19/06/2014

  lelijk maar lijkt me vooral heel pijnlijk om het daar te laten tatoeren!

  Reply
 • femketje

  19/06/2014

  yuk, het is niet echt mijn ding XD

  Reply
 • Juudith

  19/06/2014

  Okaay! bahhhh! haha

  Reply
 • Kaylani

  19/06/2014

  Dont’t get me wrong, ik hou van tattoo’s, maar dit is gewoon belachelijk..

  Reply
 • José

  19/06/2014

  No thanks! En wat moet dat pijnlijk zijn… en het lijkt me ook niks dat je je tong uit moet steken en dat dan de tattoo artist half met dat apparaat in je mond loopt te drukken haha. Liefs!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  19/06/2014

  Lijkt me erg pijnlijk en ik vind het ook echt helemaal niet mooi.

  Reply
 • Manon

  19/06/2014

  IEWL no thanks haha!

  Reply
 • Rebecca

  19/06/2014

  Oké ik heb 1 woord en dat is gatverdamme.

  Reply
 • Mariska

  19/06/2014

  Gadverdamme, bah, nee!

  Reply
 • me

  19/06/2014

  Ik vraag me wel af of het je smaakvermogen niet kan verstoren, lijkt me in ieder geval helemaal niets.

  Reply
 • pamela

  20/06/2014

  gedsie nee echt niets voor mij.

  Reply
 • Ed

  20/06/2014

  Vind het toch wel jammer dat de meeste mensen hier niet normaal kunnen antwoorden en ook mensen niet in hun waarde laten, gedsie , gadverdamme enzo toch echt niet nodig of je moet het ook goed vinden als mensen je bespottelijke namen geven zoals dikzak, ingebeeld trutje etc…. ook zoiets doms
  In de tong zitten btw niet veel zenuwen behalve in de randen, anders zou je kou en warmte steeds voelen tijdens het eten…
  Je 15000 smaakpapillen worden dagelijks vervangen en de zenuw word niet geraakt ….

  Reply
 • Linda

  20/06/2014

  Doe maar niet xD En ik wist niet dat jij een innerlip tattoo hebt? ;p

  Reply
 • Bouchra

  21/06/2014

  Het is zacht gezegd niet echt mijn ding…

  Reply
 • Birte

  22/06/2014

  Ik zou het nooit willen en ken ook niemand die het heeft, al heeft mijn man wél een tatoeage aan de binnenkant van zijn lip :-).

  Reply
 • Lilly

  24/06/2014

  Haha, wat apart CYNTH,
  Heb een roos op mijn schouderblad, maar mijn tong hoef ik niet, over deze heb ik al jaren na moeten denken…

  Reply

Geef een reactie