Hart of Dixie “Lemon Breeland” Meets Cynthia LIVE!

Met zakdoeken op de bank, omdat de zomerstop ervoor veel televisieprogramma’s is aangebroken. Het doet mij elk jaar bijna weer de das om, gelukkig heb ik Rookie Blue achter de hand, maar bij Hart of Dixie moest ik nog een extra keer slikken. Het wekelijkse Wade Kinsella momentje vrolijkte mij elke keer weer op. Het project is op een laag pitje gezet, maar contact met de make-up dames is er nog steeds. Op naar een live variant, namelijk de Lemon Breeland versie! Hart of Dixie “Lemon Breeland” Meets Cynthia LIVE!

1-1024x646-1

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
Too Faced Shadow Insurance
– Make Up Store eyedust FAME
– NYX pigment Mocha
– NYX Jumbo Pencil White
– TEEEZ oogpotlood Onyx Black
– Oriflame The One Colour Impact Cream Eyeshadow Beige Pearl
EYEKO Skinny Liquid Eyeliner
Max Factor Clump Defy
– Duo wimperlijm
– eBay nepwimpers
Action nepwimpers

4

3

De wimpercombinatie met de prachtige roze lippen van Max Factor, waar de review binnenkort van verschijnt, is voor mij het ultieme zomergevoel. Twee oogschaduws, twee kwasten en twee soorten nepwimers is een zonnige combo! De wimpers plak ik vast alsof ik een fijne motoriek heb – want dat mis ik soms.. – alsof het voor mij is gemaakt. Oké, dat valt wel mee, maar oefening baart kunst YO! Zodra het seizoen weer van start gaat, dan gaan we ook verder met het project!

Gebruik jij nepwimpers? Wat is jouw favoriete merk?


9 Comments

 • Laura

  21/06/2014

  Super mooi gedaan! Zelf heb ik nog nooit nepwimpers geprobeerd, maar wil het wel eens gaan doen! :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  21/06/2014

  Hele mooie look ! De wimpers zijn echt prachtig. Ik zou er zelf ook nog eens mee aan de slag moeten :)

  Reply
 • Mandy

  21/06/2014

  Heel mooi!

  Reply
 • Jasmine

  21/06/2014

  Hart of Dixie, pas ontdekt en helemaal goed! Prachtige shine op je ogen, wow de lipfinity!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  21/06/2014

  Mooi gedaan! Vind de lashes echt luuuuuuuush :-)

  Reply
 • Prachtige look weer!

  Reply
 • Birte

  22/06/2014

  Oh my god, ik ben zo’n grote Hart Of Dixie-fan. Het is véél te lang geleden dat ik het nog ’s gezien heb. Leuk artikel, Cynthia!

  Reply
 • Weer prachtig gedaan meid, wat gorgeous!!

  Reply
 • Natasja

  24/06/2014

  I love it :D zo zacht en mooi! Ik gebruik eigenlijk bijna nooit nepwimpers. De laatste keer dat ik ze heb gebruikt was voor Halloween (2 jaar geleden?).

  Reply

Geef een reactie