REVIEW: Hoofdpijnmassage bij 4BODY&MIND!

Net klaar met stage van vorig jaar, onder het mes vanwege een amandelknipsessie in het ziekenhuis, een nieuwe stage, drukke blogdagen en vroegtijdig afstuderen. Het leverde aardig wat stress op, vandaar dat ik bij Treatwell een hoofdpijnmassage boekte bij 4 BODY & MIND in Almere!

large-2

Ik kampte al een langere tijd met nekklachten die dan uitstraalde naar mijn hoofd, waardoor de hoofdpijn ontstond. Via het handige systeem van Treatwell kon ik makkelijk kijken welke salons in de buurt een massage uitvoerde en wat voor massages dat waren. Ik stuitte op 4 BODY & MIND, waar ik de hoofdpijnmassage spotte. Geen pijn meer in mijn hoofd? FISSA!

large

Met een handomdraai stelde ik de tijd in en koos de dag waarop ik de behandeling wilde hebben, vervolgens kreeg ik een bevestiging in de mail en op de dag zelf nog een sms op mijn iPhone. Handig voor als je vergeetachtig bent! Helaas zat het openbaar vervoer niet mee, waardoor ik zo’n 20 minuten later binnen kwam. Thanks again NS of Arriva, Connexxion, die rotbussen! Dit ging wel van mijn tijd af, waardoor de behandeling werd ingekort.

large-2

Eenmaal binnen werd alles genoteerd, je huid wordt besproken, allergieën – heb je even, haha! – hoe is de hoofdpijn ontstaan of ik er al een langere tijd last van had, maar ook mijn slaapritme, die op dit moment, correctie, altijd door de war is. Vervolgens mocht ik gaan liggen en hoorde ik de muziek op de achtergrond. De olie werd op mijn huid verdeeld en langzaamaan begon de dame van 4 BODY & MIND, Kimberley, mijn schouders te masseren.

large-3

Als je al eens eerder bent gemasseerd merk je meteen dat het anders is dan de normale massages, veel dieper en intenser. Ondanks de hoeveelheid druk die je meemaakt is het zo relaxend en had ik moeite om mijn bewustheid erbij te houden. Gurl, ik viel bijna daar in slaap! Je nek wordt goed onderhanden genomen en eerlijk gezegd zou ik deze massage zo opnieuw doen! Niet alleen omdat het de juiste werking heeft gehad, mijn nek is op dit moment zo smooth als boter en kan ik weer rustig mijn hoofd draaien, maar heb ik ook tot nu toe nog geen hoofdpijn gehad. Ik zeg: “Chapeau!”

large

Het is inmiddels vier weken geleden, Treatwell stuurde nog een after e-mail om te vragen of alles goed was verlopen, maar natuurlijk! Dankzij de geweldige service die zij leveren! En wat nog leuker is, is dat Kimberley ook een bijdrage levert aan de 48 uur Challenge, zodat ook jij in Almere langs kan gaan voor een massage! Wil je weten wat dat is? Kom dan terug op 10 juli 2014 om 13:00 uur in de livechat, want daar worden de winaties gepresenteerd!

Heb jij weleens gebruik gemaakt van Treatwell? En heb jij 4 BODY & MIND weleens bezocht?


5 Comments

 • Redhotjillypeppers

  23/06/2014

  Klinkt heerlijk ! Ik zou ook dringend nog eens een massage moeten laten doen.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  23/06/2014

  Aah dit lijkt me zalig… Jammer genoeg is wellness hier in Zwitserland echt belachelijk pokkeduur. Dus no more wellness treatments for me :-(

  Reply
 • Milou

  23/06/2014

  Dat klinkt super goed zeg! Helaas is Almere voor mij niet om de hoek…. Balen!!!!!

  Reply
 • Jasmine

  23/06/2014

  Oeh heerlijk zen! Hoorde wel al over een kraker om de stress weg te werken, maar geen intense massages daar.

  Reply
 • Nadia

  24/06/2014

  Ik word ook altijd heel blij van massages, ik kan soms ook zo en pijn hebben in mijn bovenrug, nek en hoofd van spanningen..

  Reply

Geef een reactie