FOTD: FIFA World Cup 2014!

Achtervolgd door een menigte met honkbalknuppels en zoutzuur, omdat men dacht dat ik voor Australie was, vanwege het tenu wat zij droegen. Heb je gekeken naar de kleuren van FIFA zelf? Dan kan je het al raden, want de appeltjes groene kleur matcht geweldig met het Nederlands oranje! Maandagavond keek zelfs ik naar de wedstrijd – afgelopen woensdag ook al – ik zeg, zondag weer. BUT FIRST.. de officiële WK FOTD van de maandag!

1

Het zonnetje op mijn bol, ritselende bladeren en make-up on my mind. Soms heb je van die dagen dat je tekeer wilt gaan met je kwasten, maar je weet niet zo goed wat. Daarom pakte ik de 120 Palette erbij, daar weet ik altijd wel raad mee, want met de regenboog kleuren, daar moest wat mee gebeuren!

IMG_2495

IMG_1141-1024x768

Witte basis op de oogleden, want het romige NYX Jumbo Pencil in White laat de kleuren meer spreken. Hieronder bevindt zich de originele oogschaduwprimer, namelijk de Too Faced Shadow Insurance, zodat de boel niet gaat glijden door het zweten tijdens het inspannen van de wedstrijd. Screwdriver van Sleek op de oogleden, lime op het buitenste gedeelte van mijn ooglid en Tequila Sunrise in de arcadeboog voor ons land.

IMG_2493

3-orange-e1343178399450

Van Scaredy Cat gebruikte ik Foo Foo in de binnenste hoeken, omdat deze geelgroene highlighter amazing spreekt! Een dotje Tequila Sunrise onder het oog + wat groen in de arcadeboog, zodat het netjes in elkaar overliep. Een tintje donkerder dan op het ooglid. Nog een toefje witte glanzende highlighter van NYX in het hoekje van mijn wenkbrauw en een zwarte winged eyeliner die ik trok met de Skinny Liquid Eyeliner van Eyeko!

3

Wimpers krullen met de tang, want die lashes moesten de lucht in voor het pareltje van Max Factor, waar soon een artikel over komt! Gitzwarte lange haren die zwoel naar je knipperen. Nog een huidkleurig potlood van Essence op de waterlijn voor het verfrissende effect en ready to go! 

2

1

Over de jaren heen ben ik veel gaan sparen, make-up was altijd al mijn ding, vooral toen ik ouder werd. Nostalgie! De ouderwetse Hema lipsticks hangen nog in mijn collectie, want ze zijn te mooi om weg te gooien + nog geweldig intact trouwens, net zoals deze parel in mijn stash, nummer 154! Een oude, maar gouden!

4

Oranje in de ooglook, oranje op de lippen, maar ook oranje op de wangen met Desert Rose van Bellapierre. Ik was in een vreemde bui, dat ik nog geen groene wenkbrauwen, maar wel Foo Foo van Scaredy Cat op de jukbeenderen, neusbrug, voorhoofd, allez!

IMG_2508

Stiekem heb ik met smart beide wedstrijden gekeken, zat ik op het puntje van mijn stoel, hingen de vlaggen buiten bij de buren naar mij te turen en schreeuwde ik enthousiast mee als er werd gescoord. Wat sport wel niet met je doen en wat mis ik toch de NFL. LATEN WE ONS BEST GAAN DOEN ZONDAG!

Kijk jij het WK? En heb jij een WK-look?

12 thoughts on “FOTD: FIFA World Cup 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *