Last week, I was thankful for.. #3

Orange is the New Black keek ik met een glimlach in één ruk uit, want wat was dat een hilarische serie! Ondertussen knabbelde ik aan de lekkerste bevroren vruchten, genoot ik van wat glaasjes koude cola en was Pinkpop op de televisie te vinden. De koelere zomeravonden waren ook zeker welkom, maar deze week hebben we wat nieuws. Oh, niet te vergeten, ik was geslaagd. Officieel. ALLES.

“It’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” – Marilyn Monroe

New people – hoge intelligentie van anderen – druiven – bevroren frambozen – Jack Daniels – koele nachten – lange nachten – leuke gesprekken met mijn gurl Angie – Max Factor mascara – lieve berichten van mijn bro L. – kunstzinnig bezig zijn – nostalgie – met spuitbussen in de weer zijn – WK – leuke vooruitzichten hebben – DeMakeup gebruikte mijn foto – koffiedate met de gurls – mijn nieuwe snelle to go look – avondjes stappen – de Max Factor oogpotloden – fun times – diepgaande conversaties – de hysterische lach van anderen – domme jokes – de quote van Marilyn Monroe – Safari – impulsieve acties. 

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


5 Comments

 • Sarah

  25/06/2014

  Oh zo leuk dat je voor alles geslaagd bent, proficiat! Ik ben altijd zeer dankbaar als het zonnetje schijnt ;-)

  Reply
 • Manon

  25/06/2014

  Leul lijstje, en ojaa orange is the new black heb ik ook alles al van gezien echt super haha!!! Nu wachtend op seizoen 3

  Reply
 • Manon

  25/06/2014

  OJA nog gefeliciteerd zal wel fijn voelen dat je voor alels geslaagd bent!!

  Reply
 • Gurrrrrrrl Gefeliciteerd!
  Ik was dankbaar voor het mooie weer, de lieve mensen om me heen en gewoon de lol die ik mag hebben in mijn leven! <3

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  25/06/2014

  Proficiat met je diploma !

  Reply

Geef een reactie