Orange is the New Black “Lorna Morello” Meets Cynthia!

Voorheen stond ik alleen op, maar nu met meer dan twintig man. Het is gezellig, dat zeker. Je deelt  de lauwe douches, maar je hebt wel een ultra grote spiegel zo’n vijf beter breed. Het tegenovergestelde van wat ik had, maar met één matras en een kamergenoot rijker, voel ik mij best op mijn gemak. Daarnaast matcht Lady Danger mooi met mijn pak. Orange is the New Black. OITHNB „Lorna Morello” Meets Cynthia!

1

Binnen een dag of vier à vijf keek ik beide seizoenen uit. De afleveringen vlogen er doorheen, ondanks dat ze maar liefst maximaal een uur duurde per episode. Verslavend! Een vrouwengevangenis is niet zo slecht zoals Buch in de Bajes het omschrijft en laat zien. Valt reuze mee, want die oranje overalls staan mij heel goed! FOTO KOMT SOON. 

5

Hoe gek is dit? De bruintinten zijn op dit moment mijn beste vriend, maar dan wel met een hete lipkleur en een diamantglans. Haar jukbeenderen steken ook enorm uit, dat wilde ik ook creëren. Hoe grover je de kaaklijn + jukbeenderen aanzet, hoe mooier het uitpakt. Met de NYX blush Taupe ondersteunde ik de schaduw in het gezicht, gaf mijn appelwangen wat kleur met de Desert Rose blush van Bellapierre.

IMG_2584

IMG_2568

Haar ooglook is standaard, neutraal, maar ook zwoel en sexy. Met de oogschaduwprimer op de oogleden en de 120 Palette met de natuurlijke kleuren in de hand koos ik voor de lichte kleur in de ooghoeken. Net zoals bij Lorna. Voor de donkere kleuren nam ik de Kardashian Beauty Palette van Kim’s Kardazzle erbij en gebruikte de taupetint op het ooglid.

4

Een lichte crème kleur uit de palette van Kim op het wenkbrauwbot voor het blenden, maar ook als highlighter, zodat de donkerbruine kleur in de arcadeboog kon. Deels op het ooglid, alsof het langzaamaan vervaagd. De kleur uit de 120 Palette eroverheen en blenden die SHIZZ!

IMG_2567

Ze heeft eigenlijk geen winged eyeliner, niet wat ik kon zien, maar zelf dacht ik dat het een eyeliner was. Maar hey, een look zonder eyeliner? WAT IS DEZE! Met de Maybelline gelliner in het zwart ging ik voor een grove donkere lijn met een vleug, zodat ik het met oogpotlood van Max Factor kon thightlinen. Wie zegt lange wimpers? MOI! Wimpers krullen, Max Factor mascara eroverheen en nog een huidkleur van Essence op de waterlijn.

6

7

Rode lippen. Bloedrode lippen met een glansje teveel. Maar hey, dat voelde ik nu wel even zitten. Sowieso hebben de Max Factor Lipifinity’s mij om gekregen, want dankzij de longlasting balsem die over de kersverse rode kleur heen ging weerkaatst het UV-licht gemakkelijk!

221

Haar look is anders dan de pin-up versie, anders dan bij anderen, vooral ook door de wat zwaarder aangezette wenkbrauwen, maar het heeft iets. Misschien omdat de anderen in de serie nauwelijks tot geen make-up dragen. Ze is een poppetje om te zien, prachtige vrouw en een geweldige inmate!

Kijk jij Orange is the New Black?


15 Comments

 • Beautydagboek

  28/06/2014

  Je hebt de look goed nagemaakt! Lorna is inderdaad heel kenmerkend met haar rode lipstick. Heb gisteren nog een aflevering zitten kijken.

  Reply
 • Nancy

  28/06/2014

  Mooi gemaakt!

  Reply
 • Sabine

  28/06/2014

  Mooi gedaan! Lorna is the bomb, huge OITNB fan!

  Reply
 • Denise

  28/06/2014

  Wauw, wat zie je er prachtig uit! Deze lipstick staat je echt perfect! <3

  Reply
 • Luna

  28/06/2014

  Ahh ik ben gek op OITNB (en Lorna)! ;) je hebt haar look mooi nagemaakt. Liefs!

  Reply
 • Sophie

  28/06/2014

  Mooie look! En wat een gave lipkleur! Die glans is vooral super mooi :)

  Reply
 • Ceetje

  28/06/2014

  Ik heb vannacht tot half vijf (ochtend dus eigenlijk) achter elkaar gekeken. Ben best brak nu hahaha.

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  28/06/2014

  prachtig weer een erg mooie look liefs x

  Reply
 • Birte

  28/06/2014

  Ik vind Lorna’s make-up altijd prachtig… en de jouwe ook. Mooi gedaan!

  Reply
 • Gorgeous as always! Ik hou echt zo van deze look :) Ik heb nog nooit een aflevering gezien, maar ik ga zeker eens kijken want het lijkt me een toffe serie!

  Reply
 • Irma

  28/06/2014

  Wauw! Dit moet je vaker dragen!
  Staat je echt prachtig

  Reply
 • Angelique

  30/06/2014

  love her! toffe look lady, vooral die rode lippen i love it!

  Reply
 • Mieke

  30/06/2014

  Love Lorna! En deze look dus ook. :)

  Reply
 • pamela

  30/06/2014

  Ik ben vorige week begonnen met seizoen 1 en nu alweer bijna klaar met seizoen2! kan nit wachten tot er een seizoen 3 komt:p de look is erg mooi!!!

  Reply
 • Natasja

  01/07/2014

  super mooi en zacht. rode lippen staan je zooo mooi!

  Reply

Geef een reactie