Last week, I was thankful for.. #4

Het lijkt nog maar zo lang geleden, maar de weken vliegen voorbij! In het vorige artikel waarin ik verklaarde waar ik dankbaar voor was, kreeg ik te horen dat ik officieel was geslaagd. Ik bikte bevroren frambozen, kaande druiven, dronk wat Safari en wat kunstzinnig bezig. Angie kwam buurten, maar ook de uitstapjes met de broers vielen in de smaak! Last week I was thankful for..

0780b0882ac0f082dfe218aefaff0bda

Verse taart van de Hema – leuke uitstapjes plannen voor in de vakantie – ideeën bespreken samen met mijn bro A. – lancering van de BEAUTY KONING Shop op YouTube – Taco’s – voorbereidingen voor de 48 uur Challenge – chocolade pie van Mam – getrakteerd worden op een sushidate – gieren met de bro’s – bloopervideo editen – oud materiaal terugvinden wat eigenlijk ‘kwijt’ was – sfeer van het WK – nieuwe fles Jack Daniels in huis hebben – gezelligheid met mijn boy R. – diploma ophalen en onderteken – tacosaus gemaakt door mommay – good eyelinerday – gefrituurde garnalen in een tonijnsalade met teriyaki saus – weten dat volgende week de 48 uur Challenge is.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


5 Comments

 • Ruben

  30/06/2014

  Hey, leuke week weer achter de rug, xoxo je bfff

  Reply
 • Zwervende schimmelvlok

  30/06/2014

  Poepekakkescheetje!!!!

  Reply
 • Kirsty

  30/06/2014

  Leuk lijstje! Zo te horen heb je ook echt heerlijk gegeten als ik dat zo hoor; taco’s en sushi, zo lekker!

  Reply
 • Manon

  30/06/2014

  Weer een leuk lijstje

  Reply
 • Irma

  30/06/2014

  Awesome week! Geniet van de kleinste dingen :)

  Reply

Geef een reactie