FOTD: Kleurrijk budget bos.

Het onbekende, dat fascineert ons allemaal. Het hebben van een allergische reactie heeft daarom ook zo zijn voordelen. Een simpele lipstick wordt ineens een veel besproken item, want dankzij de plumped lips door mijn hooikoorts straalt de kleur van mijn lippen. Je weet nooit wanneer de volle bos ineens voor de deur staat. Over bos gesproken, neutrale donkere bruintinten, GORGEOUS.

1

Mijn regenbooglooks gaan altijd weer gepaard met een reeks aan simpele varianten om het te combineren. Van groen naar rood met blauw en geel, naar donkerbruin, wit en wat lichte shimmers. Niet overdone, maar wel makkelijk en snel!

IMG_2461

3

Sinds kort ben ik in het bezit van de Catrice palette, namelijk Absolute Nude. Zes prachtige standaard kleuren in een palette, waarbij ik maar liefst drie tinten in de look heb gebruikt. Als eerst mijn oogschaduwbasis, zodat het niet ging creasen. De combo van het NYX Jumbo Pencil White en een crèmekleurig oogschaduw van de Kardashian Beauty Palette uit Kim’s Kardazzle op het ooglid en de lichtbruine kleur met de gouden glitters – omringt met het rode vierkant – in de crease.

IMG_2462

De oogschaduws blendde gemakkelijk, waardoor ik met een pencil brush de donkerste bruinkleur in de outer v kon plaatsen. Dit geeft meer definitie, maar haalt ook mijn oogkleur meer naar voren. Een beetje van het Jumbo Pencil in de ooghoeken, zodat de zachte rozentint daaroverheen kon, lekker veel. A LOTJES! Wat van de turkooizen driehoek aan de onderkant, voor het popping effect.

IMG_2486

Een killereyeliner erbij, want met de EYEKO Skinny Liquid Eyeliner gaat dat prima, wat mascara op de wimpers van Max Factor Excess Volume en een huidkleurig potlood van Essence op de waterlijn. Een frisse blik op de wereld is niet mis! Nog even wat witte highlighter in het hoekje van mijn wenkbrauw, de NYX Eyeshadow White, blenden en klaar!

IMG_2471

IMG_2482

Een babyroze blush op de wangen van de Etos, echt mijn pareltje! De Blush Powder begint op te raken G. Shapen voor wat meer schaduw in het gezicht met de NYX Blush Taupe en geen highlighter op de wangen, omdat ik het die dag niet zag zitten, maar wel de lipifinity van Max Factor. Een sprekende fluoriserende roze Stay Cheerful!

Laat de eyeliner desnoods weg en binnen enkele minuten kan jij alweer fris en fruitig op de stoep staan! Soms heb je haast, waardoor dit soort variaties ideaal zijn. In bepaalde situaties wil je fresh zijn, maar ook op tijd en goed voor de dag komen. Rennen, vliegen, hollen, maar er FAB uitzien.

Wat is jouw to-go-look?

Heb je trouwens al de trailer van #48UURLIVE al gezien?! Klik hier!


10 Comments

 • Jana

  02/07/2014

  Oh mooi…dat lukt me dus echt niet…

  Reply
 • Laura

  02/07/2014

  Hele gave look! Bruintinten op de ogen en felle lippen erbij, ik hou ervan! :D

  Reply
 • Mieke

  02/07/2014

  Love it! Hoe mooi kleurrijke looks zijn, een natuurlijke gaat er ook altijd wel in!

  Reply
 • Jasmine

  02/07/2014

  Echt mooi hoe je de dimensie op je ogen hebt geaccentueerd en vette kleur is die Stay Cheerful!

  Reply
 • alexa

  02/07/2014

  wat een mooie naturel look!

  Reply
 • Miranda

  02/07/2014

  Wat een mooie look.

  Reply
 • beautyforgirls

  02/07/2014

  Hele mooie look.
  Liefs, xxxx

  Reply
 • Oeh, love the lips! Prachtige look weer :)

  Reply
 • Manon

  02/07/2014

  prachtige look <3

  Reply
 • Silke

  19/07/2014

  Mooie ooglook!

  Reply

Geef een reactie