Geen tongtattoo, maar je tandvlees laten tatoeëren?!

Dat je het oogwit kon zwart laten tatoeëren, dat wisten wij allang! Niet alleen je ledematen zijn tegenwoordig in om permanent te laten kleuren, maar ook je tong was het volgende slachtoffer. Bij mij kon het eigenlijk niet gekker, totdat ik het volgende zag gebeuren. Even een research achter de rug en dit is officieel weer een stapje verder, het tatoeëren van je tandvlees!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De tandarts is niet mijn beste vriend, want die hufters zeggen dat je moet gaan flossen – wat je al doet – want het bloed zo bij je tandvlees. Logisch, als ik met een schaar in je steek, ga je ook bloeden, dat is precies wat die knaap ook doet met zijn haakje. Maar zij pakken de tattoo gun erbij en laten zich in het tandvlees prikken. YIKES!

Het is een schoonheidsideaal om witte tanden te hebben en deze dames uit Senegal besloten daarom hun tandvlees te laten kleuren, zodat hun tanden nog witter werden. Not a bad idea. In de bovenstaande video kun je kijken hoe zij het doen.

Veel jonge dames doen het als zij opzoek zijn naar een echtgenoot, omdat je hierdoor een mooiere lach krijgt, omdat het aantrekkelijk is. Ze maakt het tandvlees droog met een doekje, smeert het zwarte poeder wat verhit is met olie en dan prikt ze met een bos naalden in het tandvlees van de dame. Dit gebeurt met verschillende lagen, maar zij stopte naar de vierde laag, in verband met de pijn.

Verder kon ik er weinig over vinden, naast verschillende ziektes, maar ergens heeft het weer een vreemde betekenis. Aan de andere kant, ze hebben een punt. Het zat er best gorgeous uit + haar tanden waren witter! Helaas zou ik het nooit overwegen, die pijn is niet voor de Cynthster weggelegd, een inner lip tattoo, dat zie ik dan wel weer zitten!

Wat is jouw mening hier over?


14 Comments

 • Redhotjillypeppers

  04/07/2014

  Ik ga passen :)

  Reply
 • Priscilla

  04/07/2014

  Niet mijn ding of course maar wel een interessant filmpje!

  Reply
 • Leonie

  04/07/2014

  Jak! Niks voor mij, hahaha!

  Reply
 • Kaylani

  04/07/2014

  Ik heb dat op tv gezien, was wel interessant maar deze sla ik liever over. Inner lip tattoo: doen! Ik heb er geen spijt van!

  Reply
 • Sheela

  04/07/2014

  Je lach is veel mooier met een natuurlijke kleur tandvlees. Ik vind dit raar maar wel erg interessant x

  Reply
 • Nadia

  04/07/2014

  Dat tandarts verhaal, dat heb ik dus ook altijd! En deze tattoo, no thanks.

  Reply
 • Lisa

  04/07/2014

  Jeetje wat een pijn zal dat doen zeg… Overigens vond ik het wel een mooi resultaat. Eerlijk is eerlijk, haar witte tanden kwamen zo heel mooi uit! Maar nee, dit zou ik niet doen.

  Reply
 • Lisa

  04/07/2014

  Extra: Een inner lip tattoo vind ik wel heel tof ja!

  Reply
 • Brrr ik kreeg echt de kriebels toen ik haar zo op de grond zag liggen, bij die vrouw op schoot..met zo’n doek op haar mond..brrr. En het lijkt me echt pijnlijk!

  Reply
 • femketje

  04/07/2014

  ik vind dit al net zo eng als je tong laten doen XD

  Reply
 • Manon

  04/07/2014

  WOW hilarisch dit, lijk tem echt pijnlijk en vind het er eigenlijk niet uitzien haha

  Reply
 • Angelique

  04/07/2014

  voor geen 10000000.00000000 euro!

  Reply
 • Irma

  05/07/2014

  Ik vind inderdaad een inner lip tattoo heel vet, maar een tandvleestattoo… Liever niet!

  Reply
 • Birte

  08/07/2014

  Euhm… Ieuw!

  Reply

Geef een reactie