VIDEO: “Budget” Brown Smokey Eyes!

Zwoele ogen die zijn opgemaakt met een smokey eyes, één van de moeilijkste make-uplooks die er bestaan. Het ombre effect in de look creëren is damn tough, net zoals het vinden van budget make-up met een sterrenkwaliteit. Vandaag beide in een video, ONWERKELIJKHEID TO THE MAX?!

1

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Too Faced Shadow Insurance
– Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner 02
– Catrice Absolute Nude Palette
– Max Factor Excess Volume Mascara
– Wimperkrultang
– Catrice Eyeshadow Ice White Open
– NYX Ultra Pearl Mania Eyeshadow White

3

IMG_2241

Helemaal budget ging ik niet, want daar kwam ik pas halverwege achter. Max Factor is niet meer zo budget als toentertijd! Natuurlijk kan je alle items vervangen door varianten van Essence of Catrice, NYC of NYX, maar ook Wet N Wild. In vele webshops verkrijgbaar, voornamelijk in Amerika, maar ook tegenwoordig in de Nederlandse online shops.

6

4

Waarom is Cherry Bomb zo sexy? Zo intens en vampierachtig? Net zoals Vamp It Up, daarom is een combinatie van beide gewoon fenomenaal! Donker, mysterieus en toch nog helder, sensueel en kan je de romantiek in de kleur proeven. Mooi semi-mat, goddelijk om aan te brengen, maar gaat helaas wel bij mij bloeden. Ik moet hier nog iets op zien te vinden. But hay, ik heb alles voor de kleuren over!

Wat is jouw favoriete budget lipstick?


3 Comments

 • Manon

  08/07/2014

  Deze look staat je geweldig ! Bedankt nog voor je super lieve comment xxxx

  Reply
 • Birte

  08/07/2014

  Mijn favoriete budget lipsticks zijn die van de Hema. Ze hebben een goeie prijs/kwaliteitsverhouding.

  Reply
 • Jasmine

  08/07/2014

  Cherry bomb en vamp it up samen zijn echt ultiem! De zoeva blending brush ziet er trouwens goed uit en hoe giga is de dikker kant van je mascara!!

  Reply

Geef een reactie