#48UURLIVE WINACTIE: Advies op maat van Originals Cosmetics met de juiste producten voor jouw huid!

Het huiddrama is nog niet zo lang geleden, maar ik ben al op de herstellende weg en eigenlijk mag ik erbij vermelden dat wij het beide uitstekend doen! Langzamerhand stap ik weer over op andere merken, probeer rustig aan te herstellen, maar ook mijn huid aan andere dingen te wennen en de producten van Original Cosmetics vallen zeer goed in de smaak!

 

Op dit moment nog in de testende fase, maar de geur doet mij denken aan de zee. Wie houdt er van zee? De verfrissende geur, het schone gevoel wat je er van krijgt, makes me happy! Je moet eraan wennen, maar als dat eenmaal is gebeurt, ben je om!

Tegenwoordig wordt overal op vermeld wat erin de cosmetica zit verwerkt, maar bij Original Cosmetics zijn ze daar duidelijk in, want niet iedereen schrijft alles wat er nou werkelijk in zit. Zij garanderen jou dat het product dierproefvrij is – HURRAY! – maar ook op allergie is getest, geen kleurstoffen bevat, geen parabelen en paraffine, maar ook geen synthetische stoffen!

Je huid kan vrij ademen, wordt gevoed op de juiste manier, want dankzij de hulp van Sanne heb ik de juiste producten aangeschreven gekregen. De gevoelige en droge huid die vocht nodig heeft is aan de betere hand! En dat kan namelijk ook voor jou, want dankzij Original Cosmetics mag ik een behandeling weggeven die ik ook heb gekregen!

Via de e-mail beschrijf jij je huidtype, wat voor huid je hebt, waar je last van hebt en Sanne springt hierop in. Zij stuurt jou vervolgens de producten op die jij nodig hebt om je huid te verbeteren! Hoe amazing is dat?! En had ik al verteld dat alles proefdiervrij, maar dan ook alles proefdiervrij was?! I KNOW!

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het nieuwe kanaal CynthiaKoning
– De winactie loopt tot en met 26 juli 2014!

Heb jij weleens wat bij de webshop gekocht? En wat waren jouw ondervindingen?


6 Comments

 • Irma

  10/07/2014

  Hiii
  I’m in, ik heb geliked en ben geabonneerd.
  Succes met de winactie!

  Reply
 • Kezz

  10/07/2014

  Chill! Ik doe ook mee met de winactie!

  Reply
 • Anita H.

  11/07/2014

  Ook hier doe ik aan mee! Super hoor.

  Reply
 • Geertje

  11/07/2014

  I’m in! Heb geliked en geabonneerd!

  Reply
 • Linda

  12/07/2014

  Oeeh nice! :D

  Reply
 • Jolijn

  24/07/2014

  Superfijn! Ik doe graag mee (:

  Reply

Geef een reactie