#48UURLIVE WINACTIE: SHOPPEN BIJ PROMISS!

Mijn eerste bestelling was snel geplaatst, want de classy items waren voor het uitzoeken! Precies mijn kledingstijl, maar ook die van Naab. Samen bestelde wij er voor een heel werelddeel, want bij Promiss is het altijd raak. Van zomerse outfits tot aan de lekker zittende vesten die musthaves zijn voor je kledingkast!

53

Een lekkere sale vanwege de zomer is gaande, vandaar dat je nog meer in de webshop kan uitgeven! De hippe kleuren met pastel, lila, maar ook de harde neontinten zijn aanwezig. Rustig beige en chic zakelijk blauw? Allemaal aanwezig in de webshop! Een kant shirtje wat ik in vele video’s draag!

Bekijk hier de shoplog als je de video niet kunt bekijken!

Mijn Promiss shoplog van de laatste keer viel bij vele goed in de smaak, want voor ieder wil is wat! Ben jij van de zomerse jurkjes met de gave sierlijke en vrolijke printjes? Bezoek de webshop, of ga lekker shoppen in de winkel in jouw stad! Promiss zit in enorm veel steden o.a. Amersfoort, Arnhem, Hoofddorp, Zaandam, maar ook Den Bosch en Apeldoorn! Geen winkel in de buurt? Niet getreurd en geniet van de topservice in de webshop!

411

62

Dankzij Promiss is dat mogelijk! Ik mag namelijk een geweldig shoptegoed weggeven van maar liefst €40 en dat twee keer! Twee dames kunnen los gaan in de winkel en misschien ben jij daar wel één van?! Schoenen, tassen, maar ook plus size kleding wordt er in de shop verkocht. HURRAY! Nu komt natuurlijk het belangrijkste? Wat moet je doen om één van de shoptegoed bonnen te winnen van maar liefst €40!?

De voorwaarden van de winactie met 2x shoptegoed van €40 bij Promiss:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van Promiss
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het nieuwe kanaal CynthiaKoning
– De winactie loopt tot en met 26 juli 2014!

Heb jij weleens bij Promiss geshopt? En wat belandde er bij jou in de winkelmand?

13 thoughts on “#48UURLIVE WINACTIE: SHOPPEN BIJ PROMISS!

 1. Wat een leuke winactie! Ik vind Promiss echt een leuke winkel, vooral in de sale is het goed shoppen nu! Ik doe graag mee. Heb alle verplichte dingen gedaan!

 2. Yes, I’m in. Of ik al eens bij Promiss geshopt heb? Nou, al heel vaak hoor. Als ik alle aankopen moet gaan opnoemen dan ben ik even bezig. ;o)

 3. Heey ook weer zo superleuk!!! Eerder vond ik de promiss echt een iets oudere dameswinkel om het maar even netjes te houden hihi… tegenwoordig heb ik zelf ook wel eens kleding aan van de promiss, bestel dan wel via internet… Vind er wel hele leuke items tussenzitten…. Ik doe dus graag mee! Groetjes

 4. Promiss is een topwinkel dus ik doe graag mee.
  – Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
  – Like de Facebookpagina van Promiss: melissa.vanstipdonkmaas
  – Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING: melissa.vanstipdonkmaas
  – Abonneer je op het nieuwe kanaal CynthiaKoning: melissa van stipdonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *