Regels van de LIVECHAT!

Het is vandaag zo ver, de dag waar ik eigenlijk al een jaar naar uitkijk. WIE NIET?! Gezelligheid, gewoon niet slapen en gave winacties waar jij aan kan meedoen. Van T-shirts tot aan beautyproducten en nog veel meer! Natuurlijk komt de livechat er ook bij kijken en daarvoor hebben we dit jaar enkele regels opgesteld!

Schermafbeelding 2014-06-07 om 22.50.51

Er is een zero tolerance dat houdt in dat als jij je misdraagt, dat je KICK+BAN kan verwachten. Hierdoor kan je niet meer de livechat joinen en mis je de 48 uur Challenge! Houd je daarom aan de onderstaande regels:

  • Reclame maken, spammen en al dat soort gein is niet toegestaan! Tenzij erom wordt gevraagd door één van de admins of een andere bezoeker. Vraag om toestemming. Spam je wel? KICK + BAN!
  • Schelden is beperkt, wel toegestaan, maar ‚kanker’, ‘hoer’, slet en al die stuff is uit den boze. Scheld je daar wel mee? KICK+ BAN. Byeee.
  • Seksueel getinte opmerken? KICK + BAN. BYE!
  • Heb je vragen? Denk hierbij aan technische vragen over de chat? Dan kan je terecht bij mij, maar ook bij twee andere admins die aanwezig zijn, namelijk Karen en Angelique. Je kan hun herkennen aan het gele sterretje bij hun naam in Tinychat.
  • Je mag joinen met je webcam, maar dan zonder microfoon. Vorig jaar verliep dat met minder succes, vandaar dat de webcam wel wordt toegestaan, no mic! Je komt op een lijst terecht en dan geaccepteerd door één van de admins.
  • Wees een baas, join de #BAZENCREW en neem de gezelligheid mee de livechat in! Laat iedereen in zijn eigen waarde, dan komt dat helemaal goed!

De livechat wordt vandaag om 12:30 uur geopend, zelf ben ik nog niet aanwezig, maar dan is de eerste opstart er en kan je joinen! Om 13:00 uur open ik de livechat met een winactie en zal Twitch worden opgestart, want dan begint het voor zijn ‚eggie!’

Vergeet niet om lekker gek te doen, vraag als je vragen hebt, make-up talk all the way en natuurlijk als je nieuwsgierig bent, informatie over de winacties enzovoort. Neem je goede humeur mee, want dan ben je van harte welkom en ontvangen wij jou met open armen! Oh, je mag niet over mijn drive-skills praten hoor! Vorig jaar was dat hot topic, maar dit jaar heb ik geoefend, moehaha! Ik zie je om 13:00 uur vanmiddag! 

Tot vanmiddag!


2 Comments

Geef een reactie