#48UURLIVE WINACTIE: 2x SAINTS ROW COLLECTORS EDITION VOOR PS3 + XBOX 360!

Ik weet het nog zo goed, want het begon een aantal jaar geleden toen de allereerste game in de kast lag, niet wetend hoe ik hem moest spelen en bestuderen, maar nadat deel twee volgde, ging het makkelijker. Deel drie werd een kerstcadeau, net zoals deel vier. Saints Row, mijn favoriete game, de gruwelijkste missies en je kan een dame zijn, inclusief nagellak!

IMG_2987

De 48 uur Challenge zat eraan te komen en mijn grijze massa begon alweer te kraken, want de game moest worden uitgekozen. Opnieuw voor dezelfde, maar dan een vernieuwende versie? Of toch een nieuwe draai? Een nieuwe kijk + men kennis laten maken met wat ik het liefst speel? Natuurlijk was de keus snel gemaakt door Saints Row IV!

IMG_2983

IMG_2981

Jij gaat kennis maken met één van de beste games alle tijden, niet alleen vanwege de opties die je hebt in het spel, je leidt namelijk je eigen leven door jouw eigen keuzes te maken, maar ook de gruwelijke zetten van een ander te dwars bomen, je moet SWAG hebben, maar het allerbelangrijkste, het spel zelf!

IMG_2989

Zelf ben ik er jaloers op en kom ik graag een avondje bij jou gamen, zodra je het winnende pakket hebt gewonnen. Het gaat namelijk om de Saints Row IV Collectors Edition, zowel voor de PS3 als de XBOX 360! Het SR pakket bevat: Saints Row IV game voor de PS3 of de XBOX 360, deze bevat een ‘Merica Weapon, maar ook een Uncle Sam-kostuum en Screaming Eagle jet. Verder zit er in het pakket een 12″ inch Dubstep Gun replica met laser geluiden, maar ook de Dubstep-Doemdagknop en een gedenkbeeld van Johnny Gat!

IMG_2984

IMG_2986

IMG_2988

IMG_2991

IMG_2992

IMG_2993

Johnny Gat was de man die jouw kennis liet maken met de bende, zo ontmoette je alle vrienden die je op het einde hebt in elke game. Het wapen zelf komt ook voor in Saints Row IV, de game die erbij wordt geleverd en als het goed is, is zelfs de knop aanwezig in het spel! AWESOMENESS!

IMG_2988

De voorwaarden van de twee keer Saints Row Collectors Edition voor de PS3 en de XBOX 360 winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Vertel hoe jij kennismaakte met Saints Row. Heb je nog geen ervaring met SR? Beschrijf hoe jij de wereld zou overnemen met de andere Saints!\
– Like de Facebookpagina van Sants Row IV
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op 
het nieuwe kanaal CynthiaKoning
– De winactie loopt tot en met 26 juli 2014!


8 Comments

 • Naomi

  11/07/2014

  IK doe graag mee, niet voor mezelf, maar om cadeau te doen aan mijn lieve vriendje, die echt een gamer is.
  ik heb verder echt geen verstand van games, maar ik weet dat hij dit te gek zal vinden.
  Ik heb de twee facebook paginas geliked en geabonneerd op je nieuwe kanaal.

  Reply
 • Anne

  11/07/2014

  Oew oew oew!!! Wat zou ik dit graag winnen! Half voor mezelf, half voor mijn moppie dankzij wie ik ben gaan gamen en die gekker dan gek is op special editions, ik ken niemand die ik daar enthousiaster meer krijg dan hij! Haha dit zou super tof zijn aangezien het ook nog eens 1 van zijn favorieten spellen is! *mijn duimen draaien!!*

  Reply
 • Karen

  11/07/2014

  Okeeee ik doe mee! Yes.
  Ik heb al wel eens van Saints Row gehoord, nog nooit echt bekeken. Maar zoals ik het lees en heel klein beetje heb gezien en kunnen volgen , dan zou ik gewoon ervoor gaan en alles en iedereen dwarsbomen en en .. oke nee ik snap eigenlijk weinig van het spel. maar ik wil het wel snappen. ik probeer te kijken. maar met een oog naar de chat en een oog naar de stream is haast onmogelijk!

  Maar ik zou de wereld overnemen door sluw te zijn en vééééél auto’s stelen. En mensen doden. En gewoon alles eraan doen om die wereld over te nemen!

  Like, like en abonneer = check.

  Reply
 • femketje

  12/07/2014

  woah ik doe mee :D heb alle stappen gedaan!
  ik doe meer mee voor vriendlief want die is echt een gamer to the max, ik ken dus zelf het spel niet maar hij wel.. ik zou gewoon de bitch uit gaan hangen en lekker egoïstisch mijn shit claimen :’)

  Reply
 • Kaylani

  12/07/2014

  Wow Cynth, te gek! Voor de Xbox waag ik graag een kansje ;) Ik volg en like alles!

  September 2006, ik was aan het racen over de straat, had mijn 5e auto gestolen want de eerste 4 had ik in de prak gereden toen de politie en verschillende bendes me achterna zaten. Iemand sprong voor mijn auto, ik trapte op de rem en toen ik hem wilde beschieten stelde hij zich voor. Johnny Gat, the man. I lowered my gun.. Hij pakte het stuur over en reed zo de Media Markt in, zei dat ik het Saints Row spel moest pakken, alles wat ze hadden, so I did. We knalden de Media Markt uit, hij gaf me zijn gun en zei dat ik de beveiliging neer moest schieten. We reden al schietend richting mijn huis. Hij maakte een tussenstop en deelde een aantal Saints Row spellen uit. Bij mij thuis aangekomen gaf hij me het laatste Saints Row spel, zei dat ik me hiermee beter kon vermaken en gaf me als laatste tip ‘keep off the streets kid’. Sindsdien zit ik al 8 jaar binnen, veilig, verborgen Saints Row te spelen.

  Nah, JK! Iemand was het spel aan het spelen en ik vond het zo gaaf dat ik het ook gekocht heb ;D

  Reply
 • Tim

  12/07/2014

  EEH IK DOE MEE :)

  Reply
 • Angelique

  15/07/2014

  wow wat een geweldige actie! Dit spel ken ik van jou omdat jij het speelde, ik kende het wel maar niet als insider mijn vriend en ik doen samen meet voor de ps3 en het lijkt ons geweldig om dit te winnen <3

  Reply
 • zoe

  24/07/2014

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook ; zoe louwerse
  youtube; thisisjustzoe

  Reply

Geef een reactie