#48UURLIVE WINACTIE: 2x Shoptegoed bij Mobielbereikbaar.nl!

Make-uppen is mijn ding, maar ook het stylen van mijn kleding, het behangen van sieraden, want laten we eerlijk zijn. Wie houdt hier niet van?! Waarom laten we onze telefoon dan in de steek? Tegenwoordig is de smartphone even hip als de SWAG die je aan hebt, vandaar een heuse zoektocht bij Mobielbereikbaar.nl!

1-MOBIELBEREIKBAAR1-1024x768

We hebben niet allemaal dezelfde telefoon, tablet of gadget, want Hauwei heeft smartphones, de Nokia – diehard telefoons! – maar ook Samsung, Sony en natuurlijk LG, BlackBerry en de geliefde iPhone, maar ook Microsoft kunnen we niet meer wegdenken uit het rijtje!

2-MOBIELBEREIKBAAR-882x1024

iPads, tablets, iPhones, BlackBerry’s en nog veel meer goodies die ons happy maken. Geef toe, een dag zonder je baby, is een dag niet geleefd. Mijn dagje in België was awesome, maar doordat ik geen internet, heb ik drie foto’s gemaakt. Wat is deze?! Gelukkig hebben we wel een geweldige dag gehad, maar je kunt een smartphone niet meer wegdenken uit ons leven.

4-MOBIELBEREIKBAAR-1024x768

Hippe mini speakers om het geluid nog mooier te maken, handig voor tijdens het sporten, maar ook voor in de badkamer. Speciale handschoenen voor in de kou, zodat je nog steeds gebruik kunt maken van je telefoon of de Bluetooth Dongle – overal internet, hurray! – hoesjes, maar ook veel houders, speakers, kabels en mooie docks. Je vindt het allemaal bij Mobielbereikbaar.nl

6-MOBIELBEREIKBAAR-1024x768

Dankzij Mobielbereikbaar mag ik iets incredible doen, namelijk twee keer een shoptegoed weggeven van maar liefst €20! Misschien ben jij binnenkort wel de gelukkige die bij de webshop tekeer mag gaan en haar of zijn mandje vullen met goodies voor €20!

De voorwaarden van de winactie:
– Laat in de comments weten dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van Mobielbereikbaar.nl
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het nieuwe kanaal CynthiaKoning
– De winactie loopt tot en met 26 juli 2014!

Heb jij weleens bij Mobielbereikbaar besteld?


8 Comments

 • Dianne Overbeeke

  11/07/2014

  Leuk ik doe mee!! Ik volgde je al op Youtube en Facebook en volg nu ook mobielbereikbaar op facebook!! Ik kan wel een nieuw hoesje gebruiken!!

  Reply
 • Britt

  12/07/2014

  Ik heb nog hard een hoesje nodig voor mijn telefoon, dus dit komt goed van pas, ik heb alles gedaan!

  Liefs, Britt

  Reply
 • Ilse prins

  12/07/2014

  Heeyyhoi!! Wat weer een superleuke actie!!! Natuurlijk doe ik graag mee, hier worden we vrolijk van hihi… Natuurlijk heb ik alle ‘verplichte’ dingen gedaan….
  Groetjes ilse

  Reply
 • zoe

  12/07/2014

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  youtube; thisisjustzoe

  Reply
 • Geertje

  13/07/2014

  Leuk ik doe mee! Ik heb alles gedaan.

  Reply
 • Jolijn

  24/07/2014

  Mobielbereikbaar heeft onwijs leuke hoesjes!
  Ik doe heel graag mee (:

  Reply
 • Jana

  24/07/2014

  I’m in! Like I said, wanhopig op zoek naar leuke hoesjes voor mijn nieuwe telefoon! xo

  Reply
 • Linda Harkink

  25/07/2014

  awesooooome! ik heb zelf nog nooit bij mobielbereikbaar besteld, maar dat wordt toch met gemak eens hoog tijd! ik doe mee en ik heb alles gedaan!
  X

  Reply

Geef een reactie