Last week, I was thankful for.. #5

Een goddelijke chocoladetaart gemaakt voor Mom, maar ook nog eens op een sushidate met mijn dushi. Vorige week was het leven een echte fissa, deze week eigenlijk ook wel. Niet alleen kwam de Challenge dichterbij, ging ik naar het buitenland, maar waren de Oranje jongens door naar de halve finale. Genieten met wat sushi leftovers, let’s do this guys! Last week, I was thankful for..

“Great minds discuss ideas,
average minds discuss events,
small minds discuss people.”
– Eleanor Roosvelt

Een lekker schrijvende pen – leuke winacties voor 48u – amazing quote – afgewerkte e-mail + alles gelezen en beantwoord – Pinterest – iPad liefde – vroeger slapen – regen – she’s a maniac-song – onweer – gave trailer voor de 48 uur Challenge – zoeken voor sales – Bloemenstal op TV – nieuwe nepwimpers – luisteren naar de donderwolken en regen – nieuwe motiverende manier om mijn e-mail uit te mesten – avondje gepland met de girls – gezellige mensen – nieuwe mensen – bezig zijn voor de site – snel editen zonder obstakels – gezellige en geslaagde avond met de girls – tonijnsalade van Mom – BBQ – happy BabyPop – gave winacties voor de challenge – lekker slapen – uitslapen – Naab aansteken met sushi ideeën – sushi homemade maken – sushi bikken – vuurwerkvideo’s ontvangen van mijn bro’s uit de USA ivm 4th of July – Rock Werchter – goed nieuws voor Naab – regen,  regen en regen – oude abonnees op het nieuwe kanaal – abonnee explosie – leuk optreden van de BabyShambles – Amazing concert van Kings Of Leon – door naar de halve finale – sushi leftovers – awesome week hebben.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?!


2 Comments

 • Karen

  12/07/2014

  halve dag verlof – zwembad bij mijn ouders – onderwatercamera – sinksenfoor – fun met broer en vriend – mijn familie – eigenlijk alles ♥ :-)

  Reply
 • Birte

  12/07/2014

  Ik was ontzettend dankbaar voor mijn nieuwe job en voor een hele hoop nieuwe beautyproducten. The good life, dus ;-).

  Reply

Geef een reactie