VIDEO: Mijn make-upstash 2014!

Vorig jaar met de 48 uur Challenge kwam mijn allereerste stashvideo online! Jullie konden een kijkje nemen in de collectie waar ik het meest om geef. Oké, ook mijn Packerkleding. Mijn gouden football. Oké, mijn grafbooks ook. ANYWAY, enkele weken terug mocht je een kijkje nemen in de grime stash, maar nu zijn we een jaar verder. Tijd om in die make-up potten te wroeten!

Schermafbeelding 2014-07-09 om 23.29.42

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Dat geluid alleen al, het maakt mij vrolijk, het stelt mij gerust en het kalmeert my mind. Rommelen in de inloopkast is mijn ding, beetje alles schoonmaken, opruimen, producten swatchen, overal aan ruiken. ZALIG! Niet alleen is het prettig om een opgeruimde stash te hebben, maar ook om eens in de zoveel tijd even te bekijken wat je nog hebt, wat je bij moet kopen – LEUKSTE OM TE DOEN! – maar ook wat nou echt hét product is in je stash!

Bekijk jij je stash weleens? En hoe maak jij je collectie schoon?

12 thoughts on “VIDEO: Mijn make-upstash 2014!

  1. Op 0:35 die foto onderin.. Ik dacht dat ik erin bleef, hahahaa.
    Je hebt echt een prachtige stash! <3 LOVE IT. En ik denk idd ook dat echt alles in dat licht mooi is. Hahaha

  2. Herinner me nog je vorige stashvid, leuk zo’n update. Getinte gezichtsproducten kunnen zich zo makkelijk opstapelen vind ik aangezien je huidskleur ook steeds anders is. “In het begin van je blog” dan heb je die Inecto creme echt al een eeuwigheid! Schoonmaken is zo’n examentaakje, als je oog op je stash valt en er alles gedaan moet worden behalve leren. Thumbs up voor de zen muziek op de achtergrond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *