BE Creative Makeup lipstick FLAME!

Mooi rood is niet lelijk, maar om nou die rode tint te vinden, daar gaat een enorme zoektocht aan vooraf. Negen van de tien keer loop je de verkeerde tegen het lijf, maar dan komt de uitzondering, FLAME. De vuurzee op mijn lippen, de knalkleur en mijn hart ging een ritme sneller kloppen..

IMG_2859

IMG_2854

De matte verpakkingen van BE Creative Makeup geven het product een luxe uitstraling. Alsof je bij Chanel loopt te shoppen, terwijl het gewoon de ICI Paris XL is! Je waant je in het luxe leven wat je in je dromen leidt, want het studentenleven aint no fun. Glamorous. Duidelijk staat erop vermeld dat het hier om een intense lipstick gaat, wat mijn nieuwsgierigheid wekte.

5

Gewoon een oldschool draai systeem, maar ook de lipstick zelf doet mij denken aan vroeger. Wie kent de oude lipsticks nog die geen fancy stuff hadden? Dit is namelijk exact hetzelfde exemplaar als tientallen jaren geleden! Again, alles mat.

6

7

Een mooie punt met een bloedrode kleur en een vleugje oranje. Lady Danger van MAC komt dicht in de beurt. DUPE?! COMING SOON! De lipstick is geseald met een sticker, waarop de naam al werd vermeld, namelijk Flame! Het is ook echt een FLAME-kleur om te zien, in your face, aanwezig en bloedmooi. Vlammig rood.

IMG_2862

IMG_2860

Toen ik eenmaal de lipstick had geopend kwam er ook een hele lekkere vanille aroma vrij, echt zo’n zachte happy-feel-good smell. Tijdens het swatchen merkte ik dat de lipstick over mijn pols gleed en enorm romig was.

3

De gorgeous kleur knalt van mijn lippen! Eenmaal op mijn lippen spot ik de oranje ondertoon in de kleur, maar ook smooth glans die eroverheen zit. Semi-mat. Het dekt lekker, gemakkelijk aan te brengen en loopt niet uit. Daarnaast droogt de kleur wat in, waardoor Flame langer op zijn plek blijft zitten, wel moet je hier en daar bijwerken na een hapje, maar een drankje overleeft de lipstick prima!

Het verbaasde mij eerlijk gezegd over hoe ge-wel-dig de kleur is! Mind is blown. Flame is echt een look-a-like van Lady Danger, alleen in een glanzende versie, alhoewel deze ook vrij aan de matte kant is. Ik ben verliefd. Helaas weet ik niet de background info over hun dierproefpraktijken, omdat deze niet te vinden zijn. Wel weet ik dat de lipstick van BE Creative Makeup in de kleur Flame verkrijgbaar is bij de ICI Paris XL voor €12,99!

Heb jij producten van BE Creative Makeup? En wat is jouw mening over het merk?

17 thoughts on “BE Creative Makeup lipstick FLAME!

  1. Helemaal die krachtige firetruck rood kleur, je lippen zijn echt tot perfectie ingestift (practice makes perfect). Ik heb hun Crazy, de koelere donkerrode zus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *