FOTD: Crazy Winehouse.

Heb je ook weleens van die momenten dat alles dwars zit? Je wilt gewoon wat unieks doen. Op dit moment ga ik weer door zo’n heerlijke drammerige fase als het op mijn keuzes gaat. Ik wil mijn witte lenzen dragen naar de stad als we gaan koffie drinken of een nachtje uit. Make-up shoppen met groene wenkbrauwen, één mouw opgestroopt en twee verschillende schoenen. Twee lipkleuren op één lip en een grote wing met lange nepwimpers. LADIES GO WILD!

IMG_2701

 Amy Winehouse kwam terug in de look, want ik wilde iets doen met haar grote grove winged eyeliner die altijd alle kanten op stond. Het had zo zijn charme, maar het is retemoeilijk om zoiets aan te brengen, nepwimpers overheen om er wat van te maken. Bloedheet, smeltend weer, primers zijn je beste vriend. Als eerst de Too Faced Shadow Insurance, daarna het Jumbo Pencil White van NYX om vervolgens de crèmekleur van de Kardashian Beauty Palette uit Kim’s Kardazzle eroverheen te deppen. Make Up Store Microshadow in de binnenste hoeken + op het wenkbrauwbot = HUGE FRESH EYEZ.

1

Ook de lichtbruine uit dezelfde palette in de arcadeboog, licht blenden, gewoon de zaakjes luchtig aanpakken. Voor het reflecterende hoekje onder mijn wenkbrauw gebruikte ik mijn favoriete budget highlighter, namelijk de NYX Ultra Pearl Mania in White. WHITE. BIANCO. BLANC. PUTIH. 白. Bán. WIT. Licht vervagen met een blending brush voor het natuurlijke effect.

IMG_2680

Tijd voor wat drama met de gelliner van Maybelline in het zwart voor de grote elegante winged eyeliner. Een dikke lijn langs de wimperrand met een goede vleugel voor het over-de-top-effect. Nepwimpers van de Action in combinatie met die van eBay, alles lekker goedkoop, behalve de wimperlijm van Duo. Een laagje Excess Volume van Max Factor eroverheen en ya done!

IMG_2705

IMG_2700

Opnieuw tijd om op het randje te leven, want met de lipinfinity van Max Factor deelde ik mijn bovenlip op in twee stukken, waar ik Forever Lolita en Stay Cheerful aanbracht op een nonchalante manier. De ‘lipsticks’ zijn enorm sticky als je de longlasting balsems er niet overheen aanbrengt, zeker een must + hello lange uurtjes zonder bijwerken!

IMG_2696

Een zoetsappige blush van de Etos, namelijk de zomerse Blush Powder in het roze op de appels van mijn wangen die ondersteund zijn door mijn contouring, natuurlijk de NYX Blush Taupe. Geen highlighter, want dat voelde ik die dag niet zo. Edgy, roze, roze en nog meer roze, maar ook veel wit + highlightpunten in het gezicht, waardoor je frisser oogt + je jonger lijkt!

Heb jij weleens van die dagen? En hoe pakt het bij jou uit?


16 Comments

 • Birte

  16/07/2014

  Als ik me crazy voel, gooi ik gewoon een knalkleur van een lipstick op m’n mond. Ready to go!

  Reply
 • Sabine

  16/07/2014

  Looks hot! En ik ben ook zo’n heerlijke dwarsligger! Momenteel rood haar met paarse lippen haaa :’)

  Reply
 • Sheling

  16/07/2014

  Ahh wauw staat prachtig ! Haha ja ik ken het wel :p dan wil je gewoon alles doen wat jij wilt en dan maakt het geen drol uit wat anderen daarvan vinden :p

  Reply
 • Beautydagboek

  16/07/2014

  Wauw, een hele frisse look! Het staat je fantastisch meid!

  Reply
 • Dhini

  16/07/2014

  Die lipstick is heel mooi kleurtje

  Reply
 • alexa

  16/07/2014

  Jij maakt echt zulke prachtige looks!

  Reply
 • Kaylani

  16/07/2014

  Wauw, super pretty Cynth!

  Reply
 • bertine

  16/07/2014

  die lipkleur is geweldig, die moet ik ook hebben!

  Reply
 • Echt een geweldige look! Ik hou er van :D

  Reply
 • José

  16/07/2014

  Mooie look heb je gemaakt! De eyeliner van Amy Winehouse, ik hou er van. Hij is goed gelukt!

  Reply
 • Nena

  16/07/2014

  Mooie look! Ik hou echt van de eyeliner en felle lippen :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  16/07/2014

  Grote liefde voor de eyeliner en wimpers !

  Reply
 • Bouchra

  18/07/2014

  Wauw, jouw eyeliner is echt perfect gedaan! Prachtig <3

  Reply
 • Irma

  18/07/2014

  Pretty girl!

  Reply
 • Silke

  19/07/2014

  Love the look & the hair!

  Reply
 • Natasja

  22/07/2014

  Ik vind je lippen echt super sexy in deze look. De kleur, de volheid, de gloss.. it’s all just perfect!!

  Reply

Geef een reactie