NEW LE Essence Wave Goddess!

Vanuit de IKEA meteen door naar de Kruidvat bij ons in de stad. Gek genoeg hebben wij er al twee zitten in het centrum, waarvoor ik hen enorm dankbaar ben. De ene Kruidvat is druk bezocht, terwijl de ander altijd aangevuld is. Kortom, de nieuwe collectie van Essence lag al naar mij te peeken! WAVE GODDESS!

large

Het eerste wat mij opviel aan de collectie was de sprayflacon. Wie voegt zoiets in een make-upcollectie? Is het een mist? Vitamines in een fles? NEIN, een beachwave spray! OMG. Het is dat mijn bankrekening op dit moment rood gekleurd is, anders had ik hem meegenomen! Een kleine schattige flacon met een inhoud die jou de woeste krullen gaat geven. Wave me uuuup geeft jou het gevoel alsof je de hele dag in de zomerse wind staat en dat voor maar €3,59!

2

Natuurlijk wil je je nagels nog versieren met hippe kleuren, althans ik wel! De zomer schreeuwt voor giftige fleurigheid, zowel op de nagels als op de ogen. In de Wave Goddess bevinden zich vier kleuren, namelijk 01 Loose Your Heart on The Board, 02 Wave Down The Line, 03 Have a Break en als laatste 04 Crush On Blue. In de collectie zit ook nog een Hot’n Cold topcoat, maar deze is helaas niet in België en Nederland verkrijgbaar. De topcoat verkleurt met verschillende temperaturen. De nagellak is per stuk verkrijgbaar voor ongeveer €1,89.

1111

Lichtreflecterende items zijn echte eyecatchers in de zomer, vandaar dat er ook een highlighter in de collectie zit, namelijk Sparkling Goddess! Hiermee kun je het gezicht, maar ook de hals een natuurlijke glans geven. Voor alle watersports die houden van een getinte blush, waarmee je wordt voorzien van een gezonde kleur! Extra langhoudend, extra genieten! De blush heet net zoals de nagellak, namelijk 01 Loose Your Heart On The Board. MATCHEN!

2121

De 2in1 eyeliner, waar je zowel een brede vilt punt hebt als een fijne variant, waarmee je gemakkelijk een eyeliner kunt trekken. Eindeloze combinaties! Drie kleuren, diepblauw, turkoois en ijsblauw, ook weer een langhoudend product. Ze komen in de kleur 01 Better When You Surf, 02 Have a Break, or two en 03 Stand Up And Paddle!. De eyeliners zijn per stuk verkrijgbaar voor zo’n €2,99!

3

Ben je meer van de eyeshadows, net zoals mij? Haal dan maar gerust adem, want met de langhoudende oogschaduwen met een crèmige formule maak je je oogleden zo blauw als de oceaan! Een zachte textuur op gelbasis heeft zelfs een licht verkoelend effect. De oogschaduws komen in de kleuren 01 Have a Break, 02 Crush on Blue, 03 Stand Up en 04 Life is Better When You Surf! Verkrijgbaar voor zo’n €2,39!

34

Verder zijn er nog leuke tinted lipbalms in zachtroze en een peachy kleur, maar ook nog gave zonnebrilhoezen. Het is van licht siliconen materiaal, wat ideaal is voor in je strandtas + toch bescherming + weinig ruimte! Zeker de moeite waard om even naar de Kruidvat te gaan in de maand juli en augustus 2014, want dan is de Limited Edition alleen verkrijgbaar. Zowel de Nederlanders al de Belgen kunnen meegenieten van de Essence Wave Goddess!

Heb jij de collectie al gespot? En wat is jouw mening?


8 Comments

 • Manon

  17/07/2014

  ik ben benieuwd!

  Reply
 • Jaimy en Laura

  17/07/2014

  Ik ben niet zo weg van de kleur blauw… anders had ik de collectie wel leuk gevonden! Maar ook een beetje speelgoed achtig..weet niet zo goed waarom.

  Reply
 • Ik heb de lakken en vind ze echt onwijs cool!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  17/07/2014

  Die oogschaduwtextuur lijkt me echt wel apart, ik ben benieuwd.

  Reply
 • femketje

  17/07/2014

  de lakjes en donkerblauwe liner zijn echt amazing :D

  Reply
 • Kimberly

  17/07/2014

  Ik ben zo benieuwd naar die blush tint :D

  Reply
 • Birte

  17/07/2014

  De collectie ziet er supercute uit, maar ik denk niet dat ik tot de aankoop ga overgaan :-).

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  17/07/2014

  Ik ben wel benieuwd naar de spray maar de rest is me iets te blauw :)

  Reply

Geef een reactie