Last week, I was thankful for.. #6

Drukke weken, volle schema’s en mijn agenda stroomt over. Deadlines to the max, maar wel enorm leuke dagen! Vorige week was ik nog in Belgie, vanwege het festival Rock Werchter waar ik nog uitgebreid van het lopen nagenieten tijdens de challenge, want die was ook dezelfde week. Van Nederland naar de buurlanden en weer terug. Zo sliep ik enkele dagen niet, pakte ik mijn rust en was ik afgelopen week dankbaar voor..

“To keep the one you have, treat them like you don’t have them yet.”

Klaar maken voor de 48 uur challenge – nagenieten van Rock Werchter – Sam Smith ontdekt – striptease van de mistery guy – lieve WhatsApp berichten – mind-blowing 48 uur Challenge – lekker slapen – gezonde smoothies – nieuwe ideeën – nieuwe samenwerkingen dankzij de 48 uur Challenge – instant sinaasappelsap – live concert van mijn bro T. – leuke Tinychat momenten – gezellige momenten met S. – niet slapen – vers fruit – nieuwe TV – perfecte stream – Saints Row binnen 48 uur uitgespeeld – de Elgato – bevroren aardbeien – de winacties van de 48 uur Challenge – opnieuw een hele rij aan abonnees, YAY! – de livestream zelf gefikst – video’s die worden gepubliceerd op Shoplog.nl – verse dip dye – mijn bezoekers.

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


5 Comments

 • Kimberly

  18/07/2014

  Striptease?? Vertel daar eens meer over? haha! Ik vind het trouwens echt jammer dat de 48uur challenge voorbij is! Gaat er volgend jaar nog een vervolg komen? :D

  Reply
 • Marloes/GLAMOURMOES

  18/07/2014

  Leuke dingen om dankbaar voor te zijn! :)

  Reply
 • Irma

  18/07/2014

  Zo leuk <3
  Er komt toch nog wel een artikel over #48uurlive?

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  18/07/2014

  Sam Smith is super hé ! Ik ben ook sinds kort fan :)

  Reply

Geef een reactie