ALLE WINACTIES VAN DE #48UURLIVE OP EEN RIJ!

Het lijkt kort geleden, maar 14 dagen terug zat ik 48 uur lang achter de XBOX 360, mijn computer en in gesprek met de leukste en liefste mensen op de wereldbol. Daarvoor wilde ik jou bedanken, de challenge nog leuker maken dan dat het al is en natuurlijk omdat het AWESOME is, om iets te winnen. Bekijk vandaag alle winacties op een rij!

IMG_2989

IMG_2994

IMG_2996

Tijdens de 48 uur Challenge speelde ikzelf de game, het is namelijk één van mijn favorieten, natuurlijk Saints Row! De nieuwste van Saints Row is net een jaar uit, deel vier en jij kan Saints Row IV winnen, inclusief de items die voorbij komen in de game. De Dubstepgun, waarmee je mensen neerschiet + waar geluid uit komt, als de knop waarop je kunt drukken. MAAR, die moet je opnemen met de speciale Saints sleutel, Johnny Gat beeld en nog veel meer. Klik hier om mee te doen aan de Saints Row IV winactie voor de XBOX360, maar ook een exemplaar voor de PS3! 

IMG_8850

IMG_8852

In de zomer is het van belang dat je goed voor je huid zorgt, niet alleen met zonnebrand en een lekkere body butter van The Body Shop, maar ook je lippen moet je niet vergeten. Daarvoor heb je de lip balm in een honey flavor, ideaal voor met de goddelijke zomerse dagen + hello summer feeling! Klik hier om mee te doen aan de TBS lip balm winactie!

6-paa1

2-pix-e1349822257400

14-pix

De zomervakantie is voor een groot deel nu officieel begonnen, de reizen zijn enkele maanden geleden al geboekt en je wilt het liefst na je vakantie al je foto’s samenvoegen, zodat je over and over again opnieuw kan genieten van het goddelijke Ibiza, Griekenland of het land wat jij hebt bezocht. Een dagje uit vastleggen in een fotoboek? Bij Pixum is het allemaal mogelijk, bekijk hier wat de winactie inhoudt en doe mee! 

2-KEEPCALM-1024x768

5-IPHONECASES-1024x768

Je telefoon costumizen? Dat is mogelijk bij hoesjes-outlet.nl, want zij hebben de uniekste varianten wat jou blij kan maken. Flipcovers, maar ook dubbele cases, hoesjes en bumpers. Voorkom wat mij is gebeurd.. KRAK. Bye Bye iPhone, maar bij hoesjes-outlet.nl kan jij wel terecht. Daarnaast hebben we een gave winactie waar jij aan kan meedoen, namelijk een goddelijk bedrag aan shoptegoed! Klik hier om naar de winactie te gaan! 

3-bid

4-bid

Kom maar op met die rimpels, zei niemand ooit.. vooral in de zomer springen die ellendelingen in mijn huid. Het is een heel stuk verminderd, nadat ik mijn zonnebrillen ging dragen. Bij zonnebrillen.com heb je de gaafste exemplaren, zowel voor mannen als vrouwen, voor ieders wil wat + voor betaalbare prijzen. Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van het shoptegoed van maar liefst €50 in de shop! Klik hier om mee te doen met de winactie van zonnebrillen.com!

Heb je hoofdpijn? Maar kom je er niet meer vanaf? Zitten je spieren vast? En ben je gewoon toe aan een goede stevige massage? Dan kan je terecht bij 4BODY&MIND, want Kimberley, de dame die afkomstig is uit Almere zal je goed in de watten leggen. Je kunt namelijk een kortingsbon winnen met 50% korting op de door jou gekozen behandeling! Klik hier om mee te doen aan de winactie voor 4BODY&MIND.

53

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Een verwenmoment voor jezelf, want bij Promiss kan elke dame slagen! Met liefde kijk ik rond op de webshop – want helaas zitten de winkels niet in mijn stad, maar hey.. KROT DIT. Vast wel bij jou! – gooi allerlei items in mijn winkelmandje en de volgende dag kan ik al genieten van de kledingstukken. LOVE hun service, LOVE de kwaliteit en LOVE de collectie die zij altijd hebben! En jij mag ook shoppen bij Promiss en binnenkort met een shoptegoed van €40! DAT TWEE KEER! DOE MEE! Klik hier om deel te nemen aan de winactie van Promiss!

Huidproblemen? Weet je niet welke producten je moet aanschaffen? Zit je ook met de handen in het haar? Trek je de plukken er al uit? Pak je rust gurl, want dankzij Originals Cosmetics mag ik een advies op maat weggeven met de juiste producten voor jouw huid. Proefdiervrije producten, allergie geteste items en geen kleurstoffen, parabenen of paraffine! Doe nu mee aan de winactie van Originals Cosmetics!

IMG_2970

IMG_2968

Het is nog geheim, maar de 48 uur Challenge voor volgend jaar is een feit. Het is vastgesteld door anderen, maar nu officieel door mij. Ben jij er volgend jaar ook weer bij, gehuld in het shirt van Digitransfer?! #48UURLIVE. Want je zal die volgend jaar nodig hebben. Er zijn er maar drie gemaakt, waar ik er twee van mag weggeven! Check de winactie van de Digitransfer shirts hiero!

3-HOESJES-1024x768

Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Of een tablet? Enorm handig voor in de trein en helemaal met smartphones als je onderweg bent. Bij mobielbereikbaar.nl heb je verschillende accessoires voor de apparaten, maar ook fantastische cases, mooie hoesjes en beschermers! Dankzij de webshop mag ik maar liefst 2x een shoptegoed weggeven van €20! Klik hier om mee te doen aan de winactie van mobielbereikbaar.nl!

IMG_2975

IMG_2974

Als ervaren festivalganger weet ik wat je moet meenemen, maar niet iedereen. Daarom komen de festivalpakketten van Chilly als geroepen! Een poncho, zodat je niet nat wordt + waar je op kunt zitten, als oordopjes, pleisters, maar ook een spiegeltje + een borstel en de doekjes van Chilly om jezelf op te frissen. Doe mee en ga goed uitgerust naar het aankomende festival! Klik hier voor de winacties van Chilly!

IMG_2743

IMG_2754

IMG_2739

Jezelf opmaken voordat je een avondje uitgaat, of naar een festival, maar ook gewoon omdat je even los wilt gaan met gave items. shoplog.nl geeft jouw deze kans, want wij stelde samen een gave make-up box samen t.v.w. €50! In het pakket zitten o.a. merken zoals Sleek, China Glaze, nog meer Sleek, maar ook Real Technique en nog veel meer! Doe hier mee aan de winactie van Shoplog!

Schermafbeelding 2014-06-07 om 22.50.51

WAUW. WAUW. EN NOG EENS WAUW! Je kunt los gaan met alle winacties, maar natuurlijk moet je goed de voorwaarden lezen, voordat je mee doet. Daarnaast wordt het gecontroleerd en lopen de winacties allemaal tot en met 26 juli 2014! Dit is je laatste kans, dus doe mee en win!

Doe jij al mee met de winacties?


3 Comments

 • Jana

  24/07/2014

  Okay, ik ben eventjes helemaal los gegaan en doe mee aan een paar winacties. Howcome dat ik zoveel gemist heb die 48u??? :o Fijn zo’n overzichtje met blogposts! xoxo

  Reply
 • Linda Harkink

  25/07/2014

  ik heb aan praktisch alle winacties meegedaan!
  nu gaan we duimen!
  XXX

  Reply
 • pamela

  26/07/2014

  ik heb er aan 1 meegedaan omdat ik die echt zo ontzettend tof vind!!! ik doe mee aan het pakket van shopblog.nl

  Reply

Geef een reactie