FOTD: Fast pin up look! (+video!)

Je wilt er mooi uitzien, maar je hebt geen zin om er moeite voor te doen. Eenmaal jezelf bij elkaar te hebben geraapt, muziekje erbij en wat lekkers te drinken, ben je aan het make-uppen gegaan. Volledige make-up, not really yah thang, totdat je je overgeeft aan de flow. Langzaamaan word je meegenomen en voordat je het weet zitten de falsies op je wimpers, draag je een rode lipstick en a lot of highlighter!

44

IMG_2887

Lange nacht achter de rug? Of iets te hard geparty’d, maar je wilt classy zijn, want zo rol jij! Je wilt er fresh uitzien, maar bent te brak om die producten op je gezicht aan te brengen. Pak gewoon je oogschaduwprimer, ik gebruikte de Too Faced Shadow Insurance, met daaroverheen de witte romige basis van NYX, het Jumbo Pencil White. Deppend met BE CREATIVE Satin over het ooglid, maar ook op het wenkbrauwbot, nadat ik de microshadow White van de MUS had aangebracht.

2

IMG_2866

Licht in de arcadeboog met een zachte fluffy blending brush in Desert van BE Creative Makeup, ook wat onder het oog en meteen over naar de gelliner. Maybelline liner in het zwart, maar wel een grote lekkere dikke wing, deze trok ik weer aan de onderste wimperrand naar binnen toe en smudge dit wat weg met Desert. Hierdoor oogt het wat natuurlijker. Plak de nepwimpers erop van Ebay en de Action. Knip ze wat in vorm en voorzie je wimpers van een goede laag mascara. Zelf ging ik voor de Excess Volume Mascara van Max Factor.

1

3

De kracht van een lipstick is op dit soort dagen echt magisch, want met Flame van BE Creative voorzie je je eigen lippen van een fantastische rode kleur. Semi-mat, maar vol passie en blijft gedurende dag redelijk goed op zijn plek zitten! Ging dit je iets te snel? Bekijk dan de de tutorial op shoplog.nl!

Wat is jouw to-go-lipstick?


10 Comments

Geef een reactie