Last week, I was thankful for.. #8.

Vage tijden, nauwelijks een schema en ik kom amper aan dingen toe. De warmte doet mij letterlijk en figuurlijk de das om, want het zweet breekt je uit als je wat doet, maar slapen lukt niet, dus je leeft op restanten. Herkenbaar? Maar gelukkig zijn er ook nog mooie dingen in het leven, ondanks alle ellende. Last week, I was thankful for..

“Tell a lie once and all your truths become questionable.”

Chillax op de boulevard – Pinterest – Rookie Blue – de passie van een ander – artistiek bezig zijn – hardlopen – een lekkere make-upsessie – bfff is back in NL – ijsblokjes – werken aan de site – terras – ventilator – shoppen voor Naab haar interieur – Sims 3 – avocado – cola met ijsblokjes – geslaagde Meets Cynthia – bijna in je broek zeiken van het hysterische gelach in de Praxis – slush puppy – ProGood.me – werken op het terras – zonsondergang op de boulevard – nieuwe everyday make-uplook – Tomorrowland live op YT bekijken – lieve blogbro Silke – fietsen in de koele avonden – vooruitgang boeken met de achterstand van BK – mijn spuitbussen stash – trots zijn op het artikel over een overdosis – de dankbaarheid van Hardwell – happy BabyPop – een opgeruimde + schone slaapkamer – hilarische momenten in de winkels – lieve MommaPop – nieuwe make-up uitdagingen – winkels met airco – een goddelijke deodorant – Chance van Chanel – Pinterest – homemade Snickerdoodles – custard – Netsky – meerdere hardloopsessies deze week- de LIMITED EDITION van de BEAUTY KONING shirts

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Redhotjillypeppers

  30/07/2014

  Die ventilator kwam inderdaad wel van pas :)

  Reply
 • Birte

  30/07/2014

  Voor de caipirinha die Robby voor mij had gemaakt en voor mijn nieuwe iPhone. En ik ben ook dankbaar omdat ik vanaf volgende week twee weken vakantie heb :-).

  Reply
 • Irma

  04/08/2014

  Altijd zo leuk om te lezen dit! (:

  Reply

Geef een reactie