Freaky eaters, cheeseburgers en maple syrup!

Men lachte mij uit, wenkbrauwen werden opgehaald, nadat ik chips tussen mijn sandwich stopte. In vele restaurants wordt dit erbij geserveerd, maar pindakaas met jam of kaas met aardbeienjam is goddelijk. Cake op brood, appel met ketchup, maar bij Freaky Eaters gaan ze nog een stapje verder. Wie kent mij Strange Addiction? Maak dan nu kennis met de nieuwe rare serie, Freaky Eaters!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Een dame met een oudere zoon die alleen maar ice cream bars eet, dus roomijs op een stok. De gehele dag kaant zij van die ijsklommen, neemt geen andere etenswaren tot zich, behalve de goddelijke roomijsjes. I feel her, maar om die shizzle de hele dag door te nommen? Yuk.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Corn starch is maïzena in het Nederlands, het verdikkende poeder wat je in soep of nepbloed gooit, zodat het indikt. Nikki bikt het niet in soep of maakt er nepbloed mee, zij watertandt bij het witte goedje zelf. Grote happen en hangend aan het pak.. 300 cal. per dag! WHUT! Vies!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Soms denk je dat het niet raarder kan worden, maar je kan er altijd weer overheen. 18 maandenlang zonder vast voedsel, alleen maar vloeistoffen. Kauwen en uitspugen, maar dat alles door een traumatische ervaring. Mind = blown. 

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Wolven is zalig om te doen, maar deze man neemt het wel heel serieus! Hij denkt een echte weerwolf te zijn door gemiddeld vier cheeseburgers per dag te eten. Ik vraag mij dan af: „Waar bestaat diegene allemaal uit?” Je bent wat je eet, je eet wat je bent, maar je ruikt ook aan iemand wat hij/zij heeft gegeten. Interessant dit.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Maple Syrup, namelijk ahornsiroop in het Nederlands. Hij bikt gewoon 2000 cal. per dag alleen al aan die syruuuuuup. WAUWIE. That’s a lot! De reden waarom hij het eet is wel kinda sad, maar serieus, dat is niet normaal. Hij eet het zelfs op zijn banaan? Mh, dat wil ik wel proberen. Looks good. 

Helaas staan er niet zoveel op YouTube, want er is er namelijk nog eentje met iemand die alleen patat eet, rauw vlees, maar ook pizza en iets met cola. Ik drink ook cola. Heel veel zelfs, misschien teveel, wel light. Anyway, diegene zal er wel op leven. Dat doe ik alleen als ik niet thuis ben.

Wat is jouw rare eethabbit? En wat is de lekkerste, maar gekste combinatie die jij graag eet?


6 Comments

 • Redhotjillypeppers

  31/07/2014

  Wow. Ik denk dat ik erg normaal ben op dat vlak hoor. Geen rare combinaties hier :)

  Reply
 • Sandy

  31/07/2014

  Het enige rare wat wij hier doen is ‘smorgens een koude pannekoek (leftover van de vorige avond) met pindakaas. Maar dat eten we niet dagelijks, wekelijks of maandelijks. Gewoon heel af en toe eens een keertje. Is verrassend lekker overigens :P

  Reply
 • Kiss & Make-up

  31/07/2014

  Alllllrigthie dan… En ik dacht dat ik raar was omdat ik graag bonen met tomatensaus koud recht uit het blik eet.

  Reply
 • Birte

  02/08/2014

  Maple syrup op een banaan KAN gewoon niet slecht zijn :-D. Ik denk niet dat ik zelf rare eetgewoontes heb… al eet ik niet graag sinaasappelen en mandarijntjes omdat die witte velletjes altijd tussen mijn tanden kruipen!

  Reply
 • Irma

  04/08/2014

  Dit is zo vermakelijk!
  Ik heb die aflevering van cheesy potatoes gekeken, die is echt heeeel raar!

  Reply
 • Angelique

  11/08/2014

  zo vind men mijn combi pindakaas met honing raar, voortaan laat ik ze dan deze filmpjes zien XD

  Reply

Geef een reactie