FOTD: De PEACOCK!

Zot op de innercorner wings. De punten wijzen mooi naar binnen toe, geven je de zwoele blik en het idee kwam voort uit de laatste Meets Cynthia. Ik maak nog net geen dierengeluiden, want those colors doen mij denken aan een PAUW. POW. POUW. PAUW! Gewoon zo’n beest met gorgeous veren.

11

5

Charlottes’ visagist leerde mij de amazing truc en sinds dien ben ik verkocht en maak ik er regelmatig gebruik van. Ik adore de omgedraaide eyeliner, maar een extra dosis van de Too Faced Shadow Insurance is hoog nodig! Goed in de ooghoeken met een dotje NYX Jumbo Pencil Milk, zodat de turkoois overheerst in de nachtelijke Sexpresso die in de arcadeboog + deels op het ooglid. Maar, eerst nog Teal van MAC, bevochtigt met de Finishing Spray van ELF. De kleur wordt intensiever en de shadow gaat er soepeler erop. Net voordat de oogschaduw volledig droog is, blend ik de highlighter opnieuw voor de mooiere overgang.

IMG_2188

IMG_3130

6-vs

Microshadow White van de MUS op het wenkbrauwbot, blenden als de M!  Wat Sexpresso onder het oog, natte Teal erbij, maar I Do Declare van Everyday Minerals in de crease voor de fenomenale touch eraan, inclusief wat zwart uit een random Sleek Palette en een bruin oogpotlood van Max Factor uit de nieuwste collectie de Excess Intensifty liners. Daaruit gebruikte ik de zwarte eyeliner op de waterlijn en ging ik voor de Skinny Liquid Eyeliner van Eyeko voor de wings in de ooghoeken. Even een corrie met de concealer, zodat de punten wat scherper werden en een skyhigh momentje met  de wimperkrultang. Clump Defy + de Excess Volume mascara’s van Max Factor op de wimpers en BAM. Ooglook is done.

444

Contouren en highlighten for life! Satin van BE Creative Makeup op mijn cupidoboog, maar ook op de puntjes van mijn jukbeenderen en op mijn neusbrug. Ik bedoel highlighten gurl, want met een beetje glans ben ik niet tevreden. Shapen met de NYX Blush Taupe en voor wat kleur in de look droeg ik de Desert Rose mineral blush van Bellápierre.

3

1

Nude lips, ik ben helemaal om. Van rood, naar oranje, naar felroze met paars en oogschaduws ben ik wat neutraler en rustiger op de lippen. De Catrice Be Natural gemengd met een lipgloss van Max Factor, de Pristine Nude. Nog een highlighter op het wenkbrauwbot met Sugar van Wet N Wild voor het pakkende effect en this gurl is done.

Wat voor eyeliner draag jij het liefst?


20 Comments

 • Chantall

  01/08/2014

  WAUW!!! zooo mooi!

  Reply
 • Chantall

  01/08/2014

  Ps hoe maak jij toch altijd zulke mooie ”ooglook fotos”

  Reply
 • Sheling

  01/08/2014

  Super mooi! Ik draag meestal een liquid liner en dan een grote wing aan het einde :)

  Reply
 • Judith

  01/08/2014

  Helemaal gaaf weer! En je brows.. Wauw!

  Reply
 • Jasmine

  01/08/2014

  Stralend turkoois en het past ook perfect bij je gekleurde lokken! Zo´n leeg palette met gaten, je hebt je best gedaan en de laatste tijd is het steeds vaker eyelinerpen tijd.

  Reply
 • Bouchra

  01/08/2014

  Wauwie, beautiful! <333

  Reply
 • Linda Harkink

  01/08/2014

  GURL pretteeeeeeeeehhhh

  Reply
 • Sophie

  01/08/2014

  Wat prachtig! Staat je ook echt amazing en kleurt helemaal met je te gekke lokken!

  Reply
 • Echt zo ontzettend mooi!!!

  Reply
 • Lotje

  01/08/2014

  Erg mooi! Ik vind nude lips erg mooi bij je staan! xoxo

  Reply
 • Manon

  01/08/2014

  Wat een gave look, jou staat ook alles !!! beauty

  Reply
 • Silke

  01/08/2014

  Well hello there sexy! DAMN wat zie je er weer prachtig uit. Love the turquoise!

  Reply
 • Kirsty

  01/08/2014

  Wauw wat een prachtige look zeg! Ik vind die wing in je inner corner ook echt heel mooi!

  Reply
 • bertine

  01/08/2014

  wow wat een gave kleuren weer! top look!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  01/08/2014

  Hele mooie look. Jij krijgt de kleuren altijd zo mooi op de foto ! Dat lukt me nooit zo goed :)

  Reply
 • Laura

  02/08/2014

  Wauuw! Echt heel mooi <3

  Reply
 • Kaylani

  06/08/2014

  Wauw, serieus prachtig! Als ik ooit een fotoshoot mocht doen zou ik jou willen hebben als visagiste!

  Reply
 • Laura

  09/08/2014

  Supermooi! Het matcht ook nog eens perfect met je haar. Je geeft me inspiratie om nog vaker mijn mintkleurige losse oogschaduw van Catrice te dragen.

  Reply
 • Angelique

  11/08/2014

  wow voor die mint/blauw whatever kleur in je binnenste ooghoek wat een geweldige kleur!

  Reply
 • The Make-up Family

  15/08/2014

  Prachtige look!

  Reply

Geef een reactie