Acid burns Meets Cynthia!

Niet iedereen verdient een plek in het leven van de Koning, sommige mensen moeten gewoon .. verdwijnen? Klinkt dat hard? Ruig? Maar bij Breaking Bad gingen ze daar fenomenaal mee om + bracht het de Cynth op een idee! De bathtub-scene was mijn ding, vijanden oplossen in zoutzuur. Misschien was karma het niet met mij eens – ondanks dat ik laatst een goede daad deed! – Acid Burns Meets Cynthia!

3

Mijn lijst met haters is LONG AS FUCK, maar hey, met wat zoutzuur besloot ik die bitches in BB stylo van de kaart te wissen. Toen ik het zoutzuur uit het schap pakte bij de Gamma, maar helaas was de dop niet volledig dichtgedraaid, alsof de duvel ermee speelde. Een golf kletterde over mijn gezicht, hand en hals geen. I’m so screwed! 

IMG_3166

IMG_3164

IMG_9547

Oké, het is nep. YO. FAKE ASS SHIZZ. Dit keer maakte ik gebruik van mijn 3rd Degree Kit, waar twee componenten in zitten, A en B, deze mengde ik samen tot een glad geheel. Nadat ik mijn huid had schoongemaakt met alcohol bracht ik de siliconenhuid op mijn hals, gezicht en hand aan met het spateltje. Met een rollend effect voor een grovere ondergrond, alsof het vlees was weggesmolten. Wachten tot de eerste laag droog is en vervolgens weer een nieuw component aangemaakt met A + B, mengen en dit keer in slierten op de huid. Gedeeltelijk laten drogen en de randen wat blenden.

IMG_3168

IMG_3171

Met behulp van een kwastje en het goddelijke romige Master Bruise Wheel van Ben Nye vulde ik de gaatjes op met de bloedrode kleur. Ondertussen vervaagde ik wat plekken met mijn vinger, depte ook met een spons geel op de siliconenwond om er wat een menselijkere kleur aan te geven. Vervolgens met donkerrood en zelfs de paars, alsof de huid al aan het afsterven was.

2

IMG_3165

Nepbloed op de plek deppen met een wattenstaafje, zodat de Castor Seal eroverheen kon. De Castor Seal geeft de wond veel meer definitie, laat het echter lijken + een ideale basis voor de gebitstabletten van de Etos die ik over de wond heen sprenkelde, waardoor het smakelijk ging schuimen!

IMG_3182

Mijn make-up zat overal, vanwege de hitte + de hooikoorts, maar hey, meer special effect make-up kan je niet hebben! Lipstick alle kanten opgesmeerd en door de chemische gebitstabletten begonnen mijn ogen te irriteren als een gek. Ze werden rood, begonnen te tranen, maar gaven nog meer karakter aan de look. Pas op met zoutzuur, het maakt meer kapot dan je lief is, net zoals de beloftes die je met onbekenden maakt. We gaan ze oplossen. Word jij lastiggevallen? Ik ben je bro, ik backstab je niet, e-mail mij. PAGINA CONTACT! JWT. WIJ ZIJN HOSSELAARS.. .. eigenlijk niet.. blogger..jwt.. k.. SAINTS ROW. KOMT GOED!

Wat voor special effect look wil jij de volgende keer zien?


10 Comments

 • an

  02/08/2014

  Knap resultaat. Vooral dat schuimeffect

  Reply
 • femketje

  02/08/2014

  Super gaaf gedaan :D

  Reply
 • Evelien

  02/08/2014

  Wat gaaf gemaakt!

  Reply
 • Birte

  02/08/2014

  Ugh, ik kromp letterlijk ineen toen ik op je homepage terechtkwam. Om maar te zeggen dat het resultaat érg realistisch is :-).

  Reply
 • Anne Solveig

  02/08/2014

  Ieeeehw! Wat cool gedaan!

  Reply
 • Ceetje

  02/08/2014

  Holy !@#$%^& ik was nog aan het bijkomen van je junkie look en nu dit! Jij kunt zo aan de slag als grime bij Breaking Bad ;)

  Reply
 • Irma

  04/08/2014

  Echt heel knap gemaakt!

  Reply
 • Kaylani

  06/08/2014

  Super gaaf gemaakt weer!

  Reply
 • Evelien

  10/08/2014

  Jezus kind, doe niet zo getalenteerd! Ik schrok me de touwt*ring. Dat schuim ook echt erop hé, zo prof! Girl, mijn complimenten, je hebt jezelf weer behoorlijk overtroffen dit keer <3

  Reply
 • Poonpo

  10/11/2014

  very dangerous looking !!

  Reply

Geef een reactie