Kruidvat Quick&Easy Remover!

Naast epileren en het scheren van je benen komt het verwijderen van nagellak in de top drie beauty ergernissen om te doen. Mijn benen kappen vind ikzelf geen probleem, maar als het op nagellak komt, dan laat ik het liefst de kleur eraf rotten. Totdat ik het potje weer tegenkwam bij de Kruidvat, namelijk de Quick&Easy Remover!

IMG_8767

Vroeger – dan spreek ik over tien jaar geleden – hadden wij al zo’n handig systeem thuis, maar dat was een nepnagel versie. Ondanks dat verwijderde het in een mum van tijd alle nagellakken van je nagels. Voorheen was het best oké om meerdere lagen te dragen, maar met twistende bewegingen was dit ook als sneeuw voor de zon vertrokken! Ze zijn terug, want meerdere drogisterijen pochen met hun eigen merk.

IMG_8766

IMG_8771

Een handig potje wat je gewoon kunt opruimen bij je nagellakstash, aangezien de nagellakremoverflacons mega zijn. Een zwarte verpakking, classy, simpel en kleurrijk door de opdruk. Een draaidop die goed afsluit, met in de pot een spons. De spons is doordrenkt met nagellakremover zonder aceton en bevat een gat waar je je vinger in moet steken om het gewenste effect te krijgen.

IMG_8772

Gelakte nagels die dik zijn gaan chippen, maar hey, daarvoor hebben we dit opgespaard. Steek je vinger in de spons, draai van links naar rechts, gewoon zo’n vijf keer, snel heen en weer en bekijk het resultaat. De eerste keer was ik blown away, omdat het inderdaad meteen schoon was, na meerdere keren gebruik maken van de remover zal je merken dat de functie wat minder wordt en de vloeistof troebel wordt, maar het is een enorme uitkomst als je haast hebt + de geur van remover haat!

IMG_8768

Het werkt voor alle kleuren nagellak, donker, licht, tien lagen of juist maar eentje. Helaas bij glitternagellaken wat minder, althans de glitters gaan er inderdaad vanaf na een hele tijd ronddraaien, maar het beschadigt de spons wel. Het gaat raffelen en stukjes spons komen naar boven, maar als je een potje speciaal voor de donkere lakken + glitters neemt en een potje gewoon voor de normale kleuren is het een uitkomst!

1-NAILS

Dankzij de verzorgende olie die erin is verwerkt richt het inderdaad minder schade aan de nagels + de huid daaromheen, maar het is en blijft nagellakremover. Zelf ben ik er vol van en het is makkelijk voor als je onderweg bent, de geur gewoon ranzig vindt van remover en het scheelt een hoop rotzooi + watjes die niet in je nagellak gaan zitten!

De Kruidvat Quick&Easy remover is natuurlijk gewoon bij hun filiaal verkrijgbaar voor €2,49!

Heb jij ervaring met nagellakremover potjes?


11 Comments

 • Redhotjillypeppers

  04/08/2014

  Ik vind ze wel handig maar als je rode of donkere nagellak gebruik dan heb je binnen de kortste keren paarse vingers omdat de spons helemaal verzadigd is. Deze is nog budgetvriendelijk dus dat valt dan weer mee :)

  Reply
 • Anne Solveig

  04/08/2014

  Ik vind dit echt super handig!

  Reply
 • femketje

  04/08/2014

  altijd handig en snel die potjes :D

  Reply
 • Leonie

  04/08/2014

  Deze methode vind ik echt ongeloofelijk fijn! Een paar keer draaien en de nagellak is weg. Ik vind het altijd wel jammer dat het sponsje helemaal kapot gaat met glitternagellak, want met een wattenschijfje ben je ook uren bezig.

  Reply
 • beautyforgirls

  04/08/2014

  Deze is erg handig.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Kiss & Make-up

  04/08/2014

  Ik heb er eentje van Bourjois, voor vingers en tenen, en die werkt echt heel goed, ben er echt van onder de indruk.

  Reply
 • Ineke

  04/08/2014

  De eerste die ik gebruikte was van Bourjois, gekocht in Italië. Want hier in België vond ik ze nog niet. Nu haal ik mijn potjes bij de hema. Veel goedkoper dan Bourjois en resultaat is hetzelfde :)..

  Reply
 • Manon

  04/08/2014

  Heel erg handig!

  Reply
 • Marloes/GLAMOURMOES

  04/08/2014

  Ik heb hem van de Hema. Ideaal. Ik kwam er wel achter toen ik even een wattenschijfje er in dompelde op vakantie, dat de remover erg ranzig van kleur was. Lees donkergrijs/bruin. Tijd voor een nieuwe dus haha.

  Reply
 • Evelien

  10/08/2014

  Dit is echt AMAZING!~Wat een uitvinding. Ik koop ze echter altijd bij Action, zijn ze €1,49 dacht ik. Maar hoe dan ook, ik zweer erbij!

  Reply
 • Angelique

  11/08/2014

  easy as shit dit soort dingen al vond ik deze van kruidvat best stinken haha! die van Hema smells good!

  Reply

Geef een reactie