HOW TO: Volle kop met haar zonder hitte!

In de ochtend sta ik al extra vroeg en alsnog heb ik met mijn anderhalf uur tijd, tijd tekort. Ondanks dat gaat alles op een hoog tempo, vlieg ik door de kamers van het huis, laat ik soms het ontbijt staan – I KNOW BAD! – maar de perks of being addicted of gorgeous make-up, maar ook de krullen die ik wil hebben. Ik wilde volume, maar ook een slag + een wilde coupe. Out of bed look? Easy way to do this!

115-1024x717

Wat heb je nodig voor de briljante volle kop met haar?
– Een haarelastiekje
– Volumemousse
– Borstel
– Kam

IMG_3187

IMG_3189

Kam je haar niet van te voren, laat het maar lekker klitten, daarna heb je conditioner. Pak alle volume producten erbij die je maar hebt, zelf ga ik voor de Aldi volumemousse en pak aardig wat van het product.

IMG_3190

IMG_3198

Verdeel dit in twee handen en werk dit door je haar heen. Zelf doe ik dit meerdere keren, want mijn haar heeft aardig wat nodig om echt ‚soaked’ te zijn. Ik wil dat alles voorzien is van de haarmousse, zonder dat het echt ‚nat’ is, waardoor het vet gaat lijken.

IMG_3194

IMG_3196

Je houdt altijd restanten over op je handen en masseer die op je hoofdhuid!

IMG_3204

IMG_3203

Doe je haar hoog op je hoofd in een knot en laat dit zo zitten. Vouw je elastiek er meerdere malen omheen en take a nap! Ga het liefst gewoon een nacht ermee slapen, omdat je dan met de warme van je hoofd de lokken als het waren in ‚model föhnt.’

IMG_2536

Haal de volgende dag de elastiek eruit, woel stevig met je handen er doorheen, kam met de borstel tegen de haren in van de onderkant. Doe dit exact hetzelfde op de bovenkant van je hoofd met de kam, zodat je ook daar toupeert. Beetje haarlak + volume poeder erin en je bent ready to go!

5

Hoe makkelijk is dit?! Het lijken net natuurlijke krullen, alsof je een slag in je haar hebt! En heb je niet voldoende houvast? Nog meer volumemousse, dat kan ook nog op de dag zelf. Pluizig haar? Gebruik dan wat serum om de boel wat in te dimmen!

Wat is jouw favoriete kapsel? En hoe maak je die?


7 Comments

 • Jasmine

  06/08/2014

  Hitteloos, meteen fan! Echt wat een volume heb je gecreëerd. Zelf ben ik meer de ga slapen met een french braid in persoon: Wat golf en volume verzekerd.

  Reply
 • Manon

  06/08/2014

  Ziet er goed uit! fijne review

  Reply
 • Irma

  06/08/2014

  Oeh I like! Ga ik vannacht even uitproberen!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  06/08/2014

  Errr ja forget it, dit werkt dus niet bij mij, van mousse valt mijn haar alleen nog maar slapper en oogt ’t alleen nog maar zieliger :-(

  Reply
 • Birte

  06/08/2014

  Wat leuk ook om jou eens zonder make-up te zien. Lookin’ gorgeous, girl!

  Reply
 • Bouchra

  06/08/2014

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • petra

  09/08/2014

  Mooi!!! Ik ga ook wel vaak met een dotje slapen, maar ga eens proberen met een heleboel volumemousse voor meer resultaat!

  Reply

Geef een reactie