Last week, I was thankful for.. #9

De vakantie is bijna voorbij en ondanks dat ik al sinds april vrij ben, heb ik bijna niets kunnen doen om de schade van alle comments in te kunnen halen, want de tijd vliegt voorbij! Het is abnormaal, zo snel gaat het, maar mijn uitstapjes nemen met de week toe. Heerlijk weggeweest met mijn bro’s, mijn quote zien uitkomen van vorige week en mooie dingen in het vizier, maar afgelopen week was ik dankbaar voor..

2 broke girls marathon – werken aan de site – regen – geweldige night out – ventilator – Sims 3 – SFX look met 3rd Degree kit – spannende aflevering van Rookie Blue – de eerlijkheid van anderen – inspiratiebom – hilarische bloopers met Naab – nieuwe zoetsappige drankjes – garnalen op de BBQ – de bonbons van Lints – koele zomernachten – bakkersroom – ijskoude cola bij de Kruidvat – de behulpzaamheid van een ander – Hozier – Bromance – het boek ‘De kick’ van Helen Vreeswijk – onze humor – koffiebroodjes gemaakt door Mam – artikelen inplannen voor december – druk bezig met de site te orderen – ideeën opdoen – nieuwe lipstick van de Hema – trots zijn op mijn SFX lookinnercorner wings – gekrulde lokken – resultaat zien na vele oefenlooks met SFX – snikkerdoodles – Mam’s brownies – POPCORN – nieuwe video opgenomen met Naab – make-up dat uitliep van het lachen – Pinterest – Kardashian lipstick – mijn nieuwe nude lipcombo. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


8 Comments

 • Birte

  06/08/2014

  Ik ben dankbaar omdat ik vakantie heb en omdat ik bijna jarig ben. Oh ja, en omdat mijn man caipirinha’s heeft gemaakt voor mij ;-).

  Reply
 • Anne Solveig

  06/08/2014

  Wat een fijn lijstje! <3

  Reply
 • Ilse

  07/08/2014

  Wauw, nu al stukjes inplannen voor december! Wat vooruitziend! Hozier vind ik ook helemaal geweldig de laatste tijd.:-)

  Reply
 • Irma

  07/08/2014

  Jaaa, 2 broke girls!
  Ik moet echt nog zoveel daar van kijken, maar het is zo hilarisch!

  Reply
 • Evelien

  10/08/2014

  En of je trots kan zijn op je SFX skills. You kick ass, gurl <3

  Reply
 • Angelique

  11/08/2014

  heerlijk om dit soort posten te zien, maakt mij ook een beetje happy haha

  Reply
 • beautyforgirls

  18/08/2014

  Ik heb ook de Sims 3 herontdekt. Kan niet wachten op de nieuwe delen.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Margo

  15/10/2014

  Geweldige quote!

  Reply

Geef een reactie