NFL SEASON BEGINT SOON? NFL LOOK IS BACK!

Met pijn in mijn hart en tranen in mijn ogen zeg ik het succesvolle footballseizoen elkaar jaar weer gedag. De Super Bowl is nog de after party als de Packers er niet in staan, maar dan is het toch echt gedaan met het seizoen. De dagen ben ik aan het aftellen tot aan de NFL Draft, trainingskamp en natuurlijk de officiële datum wanneer zij weer gaan beginnnen. Nog maar 100 dagen, 90, 80, 50, ineens stond de teller op een maand en de preseason staat alweer voor de deur! Tijd om het oude project op te pakken!

11-giants

3-nygi

Wie kan zich nog het NFLLOOK project herinneren? Hierbij ontmoette ik de teams waar de Packers tegen moesten spelen in de seizoenen hiervoor. Helaas raakte dat in een verdomd hoekje, omdat ik halverwege het seizoen pas begon. Tijd voor een nieuw seizoen? Ik zeg doen! In de voorgaande jaren ontmoette ik al de Seahawks – die vorig jaar in de Super Bowl stonden – maar ook de Saints en de Giants.

7-ssSeattle Seahawks.

4-BRONCOS

Schermafbeelding 2014-06-18 om 23.33.33Denver Broncos.

Met de Super Bowl verschijnen ook enkele make-uplooks o.a. de Denver Broncos waar ik toentertijd voor was. Hier ging ik al een stapje verder, wat extremer en kwam er zelfs een gekleurde lens aan te pas. Dit jaar wil ik het nog groter aanpakken, je weet hoe ik ben, misschien met wat geweld, wat uitbundiger, wat grover, feller, intenser, er gaan koppen rollen.

15-sup

1-sup

Natuurlijk ben ik ook dit jaar weer voor mijn groene mannetjes! De Green Bay Packers beginnen aankomende zaterdagnacht om 02:00 uur. Natuurlijk ga ik kijken. Natuurlijk blijf ik op. En natuurlijk ga ik niet uit, want ik wil de wedstrijd voor geen goud missen. BYE BYE YA’LL. MEET YOU OVER ZES MAANDEN WEER. AYE!

1-nygi

Na de wedstrijd bekijk ik nog de persconferentie over de game en dan moet ik weer een hele week wachten, wat mij veel te lang is. Daarom dit geweldige alternatief, elke week zal ik het team waar de Packers tegen moeten spelen of hebben gespeeld terug laten komen in een make-up look. Drie dingen waar ik van houd, namelijk de Packers, make-up en bloggen. AW YEAH!

Heb jij een favoriet? En welk team moet sowieso voorbij komen in de NFLook?!


5 Comments

 • Kiss & Make-up

  08/08/2014

  Ik ben totaal geen NFL fan, maar keep those looks coming, vind ze echt super!

  Reply
 • Ceetje

  08/08/2014

  Ik kijk ook helemaal geen wedstrijden, maar wel leuk om al je looks weer voor bij te zien komen :)

  Reply
 • Manon

  08/08/2014

  Wow weer gave looks!

  Reply
 • Irma

  10/08/2014

  I like! Ik ben nu al benieuwd naar wat er gaat komen! :)

  Reply
 • Angelique

  11/08/2014

  PACKERSSSSS daar gaat je ritme haha

  Reply

Geef een reactie